Coafuri pentru noaptea dintre ani

Pregatirile pentru Revelion incep cu mult timp inainte, si nu ma refer numai la alegera locului in care il vei petrece. De fapt, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos dedica foarte mult timp alegerii tinutei si coafurii.

Pregatirile pentru Revelion incep cu mult timp inainte, si nu ma refer numai la alegera locului in care il vei petrece.
De fapt, cele mai multe reprezentante ale sexului frumos dedica foarte mult timp alegerii tinutei si coafurii.

Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti prezentam cateva stiluri si coafuri din care sa te inspiri.

Cocul, intotdeauna elegant


Daca tinuta pe care ai ales-o este foarte eleganta, cocul este optiunea ideala cand vine vorba de parul tau. Chiar daca nu ai parul suficient de lung incat sa il poti prinde, mici artificii te ajuta sa creezi impresia ca ai un coc foarte elegant. Ai nevoie de multe agrafe "mascate".

Pentru inceput, foloseste o spuma de par pe toata suprafata pentru a-i oferi textura necesara si fixarea potrivita. Pentru separarea suvitelor, trece-ti degetele prin par. Ridica apoi diferite sectiuni ale parului si prinde-le cu agrafe. Continua pana prinzi toate suvitele, iar la final aplica spray fixativ.

Volumul accentuat este vedeta printre coafurile pentru evenimente speciale. Fie ca alegi cocuri voluminoase, fie ca volumul se concentreaza in crestet, efectul va fi unul foarte elegant.

Onduleurile fac senzatie!


Cu cat coafura ta este mai diferita de ceea ce porti in mod obisnuit, cu atat vei avea o aparitie mai interesanta. Un exemplu sunt buclele. Daca parul tau este drept in mod natural, buclele voluminoase sau perfect definite te vor transforma in diva. Este valabil si in sens invers, si anume sa iti indrepti parul daca il ai ondulat de obicei.

Pentru a obtine o coafura "buclata" senzationala, foloseste un ondulator de par cu diametru mare, pentru bucle largi, dar nu foarte bine definite. Aplica pe fiecare suvita pe care urmeaza sa o ondulezi un produs de styling cu fixare medie, pentru bucle lejere. Protejeaza-ti parul de efectele negative ale ondulatorului cu ajutorul unor balsamuri pentru protectie termica.

Accesorii elegante


Daca ai descoperit deja accesoriile pentru par, atunci cu siguranta stii cat sunt de utile. Dincolo de faptul ca iti permit sa te coafezi in cel mai scurt timp, accesoriile, cum ar fi acul pentru par, bentitele sau pieptenele de par, pot fi si foarte decorative.

Important este sa alegi accesorii care merita sa fie puse in valoare. O varianta ar fi sa optezi pentru cele din metale pretioase sau cele decorate cu cristale sau pietre pretioase.

Acele pentru par se preteaza excelent pentru cocuri, dar iti sunt utile numai daca parul tau este suficient de lung. Pe de alta parte, pieptenele pentru par iti permite sa obtii mai multe coafuri, chiar si pentru parul mediu sau scurt.

Il poti folosi pentru a ridica parul din zona ambelor tample, a uneia singure sau pentru a tine parul dat pe spate. Obtii rezultate mai bune daca aplici in prealabil pe par o spuma cu fixare medie sau ceara, pentru ca pieptenele sa se fixeze mai bine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă