Clasic intre 30 si 50 de ani

Breton, bucle mari care "se alinta", gel si ceara care dau alura. Foloseste aceste mici trucuri pentru a da alta forma unor coafuri clasice.

Mic turn
Tot parul se pune pe moate sau bigudiuri mici si se usuca. Buclele se piaptana, se tapeaza pe crestet si se prind usor in varful capului. Apoi se prinde parul cu agrafe mici sau ace invizibile.

Tuns in scari
Se trage o carare neregulata. Tot parul se usuca cu foehnul si peria rotunda inspre interior. Varfurile filate se aranjeaza cu dege-tele. Se da peste toata coafura cu lac stralucitor.

Onduleuri
Pe tot parul se da cu fixativ si se monteaza pe bigudiuri de marime medie inspre spatele capului. Dupa ce se usuca, se piaptana, se da cu gel stralucitor si se formeaza buclele dorite.

Mai mult volum
Parul ondulat natural va capata mai mult volum daca partea de jos se aranjeaza cu fierul electric. Pe partile laterale se rasucesc doua suvite groase care se prind la spate.


Original la 20 de ani