Ce coafuri și tunsori se poartă în acest sezon. 6 tendințe

Fiecare schimbare de sezon ne îndeamnă să încercăm și un nou look. Iar când vine vorba de tunsori și coafuri, ai atât de multe opțiuni încât în mod sigur îți este dificil să faci o alegere. Descoperă care sunt principalele coafuri și tunsori în tendințe pentru toamnă-iarnă 2018/2019.

Bobul în scări

Această tunsoare în stilul personajului Rachel Green din celebrul serial "Friends" este din nou la modă. Anii '90 au o influență puternică în tendințele de frumusețe și modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019, iar bobul în scări este un exemplu bun în acest sens. În ultimii ani, bobul cu șuvițe inegale, dar cu vârfuri tăiate drept, bont, a fost cea mai populară tunsoare. În acest sezon, însă, revin șuvițele în scări, cu vârfuri subțiate. Încearcă un look precum cel al modelului Jasmine Sanders, care poartă o tunsoare bob coafată cu perie rotundă, pentru un plus de volum. Aplică un ser pentru strălucire pe vârfuri.

Șuvițe care încadrează chipul

Un alt stil inspirat de anii '90 este cel al coafurilor și tunsorilor cu șuvițe ce încadrează chipul. Sunt delicate, feminine și se potrivesc oricărei coafuri. Un alt avantaj este acela că pun în valoare trăsăturile. După ce ți-ai prins părul, folosește coada subțire a unui pieptăn pentru a scoate șuvițe care să încadreze fața. Începe prin a trage șuvițe foarte subțiri, adăugând treptat dacă este necesar. Este mai ușir să adaugi mai mult păr șuvițelor decât să le chinui să prinzi părul la loc dacă ai scos o șuviță prea groasă.

Păr cu o strălucire intensă

Părul cu o strălucire intensă este un alt trend important pe care să-l ai în vedere sezonul acesta. Iar dacă părul tău nu este suficient de strălucitor în mod naturale, poți "mima" acest lucru. Începe prin a-ți îndrepta părul cu placa. Îndreaptă șuviță cu șuviță, începând de la spate către zona din față. După ce părul tău este perfect drept, pune în palme câteva picături de ulei de păr pentru strălucire și aplică pe lungime. Nu aplică ulei sau ceară de păr la rădăcini, pentru că vei vrea un efect de păr gras, fără volum. La final pulverizează foarte puțin spray fixativ cu fixare lejeră.

Breton în stil Brigitte Bardot

O veste bună pentru cele care au breton și vor să-l lase să crească. Sezonul acesta se poartă bretonul nici prea lung, nici prea scurt, care amintește perfect de tunsoarea sexy purtată cu mulți ani în urmă de actrița franceză Brigitte Bardot. Cântăreața Camila Cabello demonstrează perfect cât de bine poate arăta un astfel de breton. Îl poți purta pe o parte, sau împărțit pe mijloc, de tipul unei cortine.

Cocul de tip nod

Este extrem de simplu sezonul acesta să-ți faci un coc în tendințe. Tot ce trebuie să faci este să-ți înnozi părul. Împarte părul în două secțiuni egale și innoadă-le la ceafă. Fixează folosind câteva agrafe, iar coafura ta este gata. Este una dintre cele mai simple coafuri pe care le poți face, fiind în același timp o alegere inedită și pentru evenimentele speciale la care participi. Dacă nu ai timp să ajungi la coafor înaintea unei petreceri, acum știi cum să-ți faci un coc modern și interesant.

Coadă înaltă, voluminoasă

Cântăreața Ariana Grande este una dintre vedetele dependente de o astfel de coafură. Iar pasiunea sa pentru coada înaltă și voluminoasă nu este chiar întâmplătoare. Acest tip de coafură are numeroase avantaje, de la faptul că se realizează extrem de simplu, este ușor de purtat, se potrivește oricărui tip de eveniment și are chiar și un efect de lifting asupra chipului. Pentru a te asigura că vei avea o coadă voluminoasă, aplică pe părul umed o spumă pentru volum, apoi usucă-ți părul. Realizează bucle lejere și relaxate cu ondulatorul, astfel încât părul să aibă textură. Prinde apoi părul într-o coadă înaltă și răvășește ușor părul degetele pentru a obține mai mult volum.

MAI MULT DESPRE: frumusete, par, coafuri, tunsori