7 coafuri rapide

De câte ori nu ţi-ai promis că începând "de mâine" vei avea zi de zi o coafură perfectă? Dar întotdeauna lipsa timpului pare să stea în calea frumuseţii tale. Îţi prezentăm şapte coafuri pe care să le realizezi în numai câteva minute, astfel încât să fii gata de plecare imediat. Iată care sunt:

 

Sursă foto: cosmopolitan.com

Stilul natural - Ashley Greene

Dacă ai părul uşor ondulat, poţi pune în aplicare această coafură în numai câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să-ţi umezeşti foarte puţin părul, să aplici puţină spumă de păr în palmă pe care să o distribui apoi pe lungime, strângând părul în pumni pentru câteva secunde, apoi eliberându-l.

Bucle lejere - Dianna Agron

Buclele lejere îţi oferă un aer elegant şi le poţi adapta părului tău oricând. Împarte părul în aproximativ 8 secţiuni. Foloseşte ondulatorul pentru fiecare dintre cele 8 suviţe, dar nu-l lăsa să acţioneze mai mult de 5 secunde pentru fiecare. După ce le-ai ondulat pe toate, separă-le cu coada subţire a unui pieptăn şi pulverizeacă fixativ pe toată lungimea părului.

Coc împletit - Kim Kardashian

Prinde-ţi părul într-o coadă în creştetul capului, apoi împleteşte-o. Înfăşoară coada în jurul bazei sale şi fixează-o cu câteva agrafe. În numai câteva minute ai un coc împletit senzaţional!

Bob fals - Taylor Swift

Această coafură se potriveşte cel mai bine părului ondulat, precum cel al cântăreţei Taylor Swift. Prinde-ţi părul într-o coadă lejeră la spate, astfel încât câteva suviţe să îţi încadreze chipul, ca o tunsoare bob. Răsuceşte apoi coada la spate şi ascunde-o sub păr ca să nu se mai vadă, cât mai aproape de ceafă şi fixeaz-o cu agrafe.

Vârfuri întoarse - Jessica Biel

Aplică pe părul uscat puţin ser pentru netezirea firelor rebele. Foloseşte apoi o placă pentru a îndrepta şi întoarce vărfurile şuviţelor din faţă, care îţi încadrează chipul. Aplică apoi puţină spumă în palme şi netezeşte vărful fiecărei şuviţe, întocându-le uşor şi cu degetele.

Coc clasic - Diane Kruger

Pentru această coafură trebuie să aplici puţină ceară în palme şi apoi să îţi netezeşti părul. Fă o cărare pe mijloc şi prinde-ţi părul într-o coadă la spate. Răsuceşte coada şi fixeaz-o cu agrafe sau cu o singură clamă.

Volum dramatic - Beyonce

Dacă eşti adepta volumului, poţi obţine o coafură precum ce a lui Beyonce în numai câteva minute. Separă o secţiune de păr chiar în faţă, apoi una imediat următoare. Piaptănă în sens invers cea de-a doua secţiune şi aplică spray fixativ. Trage apoi prima secţiune de păr peste cea pieptănată în sens invers, astfel încât să fie complet acoperită şi fixează cu agrafe la spate.

MAI MULT DESPRE: par, stil, coafuri rapide