7 coafuri de vedete pe care să le imiţi

Când eşti în criză de inspiraţie şi ai neapărat nevoie de o coafură senzaţională, care să te ajute să te simţi ca o adevărată divă, vedetele de la Hollywood sunt o excelentă sursă de inspiraţie.

Partea cea mai interesantă este că poţi copia cele mai frumoase coafuri ale lor singură, la tine acasă, fără să cheltuieşti o avere la coafor.

Îţi prezentăm 7 atfel de coafuri pe care trebuie neapărat să le încerci:

Charlize Theron - Bob ondulat

Aceste bucle sunt ideale pentru un aer de romantism. Se potrivesc perfect cu un stil vestimentar retro şi merg de minune pentru un eveniment de seară.

Jennifer Lopez - Coc înalt

Jennifer Lopez se pare că iubeşte această coafură şi are şi de ce: este extrem de versatilă, potrivită pentru un eveniment special, pentru o zi în oraş sau chiar şi la sală.

Finisajul este cel care contează, dar şi stilul de prindere. Dacă vrei o coafură elegantă, prinde-ţi părul cu un elastic subţire şi negru, apoi răsuceşte-ţi coada în jurul locului de prindere şi fixează cu agrafe. Aplică un spray pentru strălucirea părului şi nu folosi niciodată foarte mult fixativ sau spumă pentru că părul tău va arăta scorţos şi deloc elegant.

Emma Stone - Culoare puternică şi bucle lejere

Un ondulator şi un fixativ cu fixare flexibilă te ajută să realizezi o astfel de coafură. Ondulează-ţi părul în bucle lejere, apoi prinde-le într-o parte, lăsând câteva libere. Efectul trebuie să fie unul relaxat, prin urmare, trage uşor de fiecare buclă imediat ce o desfaci de pe ondulator, ca să nu fie prea strânsă. Aplică la final puţin fixativ.

Katie Holmes - Drept şi strălucitor


Un look foarte simplu de obţinut. Îndreaptă-ţi părul cu placa şi, foarte important, aplică la final un ser pentru strălucire.

Bar Rafaeli - Coadă împletită


Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, modelul israelian Bar Rafaeli, a ales o coafură foarte sexy, dar şi foarte simplă - o împletitură "coadă de peşte" şi câteva şuviţe libere. 

 

Olivia Wilde - Coadă prinsă la spate


Un look atât de elegant şi totuşi atât de simplu. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul strâns într-o coadă la spate, uşor ridicată, apoi să înfăşori o şuviiţă peste locul de prindere. Fixează vârful şuviţei cu o agrafă, sub coadă.

Ruby Rose - Scurt şi îndrăzneţ

Dacă ai părul scurt, îndrăzneşte să-ţi pui bretonul în valoare oferindu-i volum. Un gel fixativ puternic te ajută să dai personalitate părului scurt.
MAI MULT DESPRE: par, stil, coafuri, vedete, ondulat, bob