6 vedete care nu își vopsesc părul. Cum arată culoarea lor naturală

Toată lumea este cu ochii pe starurile de la Hollywood. Acesta este și motivul pentru care vedetele investesc energie, timp și bani pe lucruri precum haine, consultanță din partea stiliștilor, botox sau vopsea de păr.

Fie că vor să mențină atenția presei și a fanilor, fie pentru a părea mai tinere, numeroase vedete își schimbă des culoarea părului.

Dar la polul opus față de staruri precum Rihanna sau Katy Perry, care își schimbă culoarea părului extrem de des, sunt și vedete care și-au păstrat culoarea naturală. 

Iată care sunt vedetele care au declarat că nu se vopsesc:

Salma Hayek

Adevărul este că Salma Hayek va arăta la fel de bine indiferent ce culoare ar avea părul ei. Dar actrița se pare că nu simte nevoia să-și schimbe nuanța naturală de șaten închis a părului său.
Actrița în vârstă de 50 de ani a declarat recent că își dorește să se vopsească. "Este culoarea naturală a părului meu și sunt firele mele albe naturale... Unul dintre motivele pentru care nu mă vopsesc este acela că nu am răbdare să aștept cât durează tot procesul. Nu vreau să petrec ceea ce a mai rămas din tinerețea mea pretinzând că sunt mai tânără și astfel să nu mă bucur de viață", a declarat Salma pentru The New York Times.

Kendall Jenner

În mod neașteptat pentru una dintre membrele clanului Kardashian-Jenner, Kendall Jenner a declarat că nu și-a vopsit niciodată părul. Fiind model și realizând numeroase campanii pentru branduri de top din lumea modei, Kendall a purtat o mulțime de look-uri. Având în vedere profesia sa și faptul că surorile sale își schimbă culoarea părului de la o zi la alta, este surprinzător că supermodelul nu s-a vopsit niciodată până acum.

Tracee Ellis Ross

Actrița Tracee Ellis Ross, fiica celebrei cântărețe Diana Ross, a mai fost vopsit de-a lungul timpului, cea mai recentă culoarea purtată fiind o nuanță de roșcat. Dar vedeta a revenit la culoarea sa naturală de câțiva ani.
Într-un interviu din anul 2012, Tracee a declarat: "Mi-a plcăut să fiu roșcată, dar în adâncul sufletului iubesc culoarea naturală pe care Dumnezeu mi-a dat-o. Mă simt mult mai bine purtând culoarea mea naturală, astfel că am revenit la ea."

Jessica Chastain

Jessica Chastain este dispusă să-și schimbe culoarea părului pentru rolurile pe care le interpretează, dar pentru asta apelează la peruci. Actrița preferă să-și păstreze culoarea naturală a părului, care este un roșcat cupru.
"Când eram copil, nu voiam să fiu diferită. Voiam să arăt că toți ceilalți pentru că nu voiam să fiu exclusă. Eram ridiculizată pentru părul meu roșcat și pentru că aveam pistrui. Dar lucrurile pentru care ești ridiculizat sunt cele care te fac diferit și cele pe care le prețuiești mai târziu. Puteam să mă vopsesc, dar am realizat că așa sunt eu, iar aceste diferențe mă fac specială", a declarat Jessica într-un interviu.

Julianne Moore

Julianne Moore este fără îndoială una dintre cele mai faimoase roșcate de la Hollywood și se pare că dorește să rămână astfel. Vedeta nu și-a schimbat culoarea părului, dar spune că retușează firele albe. "Am început să mă vopsesc abia în urmă cu cinci ani, când au apărut câteva fire de păr albe. Este o zonă în creștet pe care dacă o las în pace, devine o șuviță albă. Și încă nu sunt pregătită pentru asta!", a declarat actrița.
Vedeta nu dorește să-și schimbe prea curând culoarea reprezentativă a părului. "Mi-am făcut șuvițe blonde când aveam 30 de ani, dar nu îmi plăcea cum arătau", a spus vedeta, potrivit popsugar.co.uk.

Jamie Lee Curtis

Fiica unor staruri precum Tony Curtis și Janet Leight, Jamie Lee Curtis înțelege foarte bine puterea imaginii. Iar în prezent actrița a făcut o schimbare majoră, optând pentru culoarea naturală a părului.
"Revelația a venit când stăteam pe scaunul de la salon și mă gândeam 'De ce naiba îm pun pe cap niște chimicale care îmi ard piele?' Părul meu scurt crește repede și eram nevoită să-l tund și să-l vopsesc tot timpul. Salonele de înfrumusețare mi se par umilitoare. Stăteam acolo cu o porcărie pe cap, cu folie de aluminiu în păr și arătam ridicol. Nu mi se părea normal", a declarat actrița.
MAI MULT DESPRE: frumusete, par, culoare, vedete, vopsea