4 coafuri pentru primăvara 2011

Pentru acestă primăvară, cele mai bune alegeri sunt părul ondulat, şuviţele perfect drepte şi volumul exagerat, dar prins în coadă. Iată care sunt sugestiile de coafuri pentru acest sezon:

Sursă foto: glamour.com

Onduleuri lejere

Părul uşor ondulat este una dintre cele mai importante tendinţe ale acestui sezon. Foloseşte ondulatorul pentru a realiza bucle lejere şi flexibile.

Păr perfect drept şi cărare pe mijloc

Este o coafură botezată adesea "Jennifer Aniston" pentru că celebra actriţă a fost multă vreme adepta acestui stil. Foloseşte o placă de calitate pentru a-ţi întinde părul şi protejează-l cu ajutorul unui ser antitermic.

Volum la spate

O coafură inspirată de pe podiumurile de prezentare ale marilor evenimente de modă. Tot ce trebuie să faci este să îţi prinzi părul la spate şi să apoi să îl ondulezi. Buclele trebuie să fie cât mai strânse, pentru ca apoi să le pieptăni şi să obţii mult volum.

Stilul Rock ‘n’ Roll

Dacă vrei o coafură de "copil rebel", aceasta este alegerea ideală. Cel mai important avantaj este acela că o poţi obţine imediat şi o poţi pune în aplicare mai ales atunci când părul pare să nu te asculte.
MAI MULT DESPRE: primavara, volum, coafuri, par drept, onduleuri