20 de coafuri pentru petreceri pe care ți le poți face singură

Se apropie sezonul petrecerilor și al meselor festive, astfel că ai nevoie de inspirație în materie de coafuri interesante și foarte ușor de realizat. Descoperă coafurile pentru petreceri pe care ți le poți face singură, în numai câteva minute.

Coc lejer

Dacă ai un breton de tip cortină, cocul lejer la spate este o modalitate simplă de a-l pune în evidență. Prinde părul într-un coc ușor răvășit la spate și lasă-ți bretonul liber, astfel încât să-ți încadreze chipul.

Bentiță în culori intense

Alege o bentiță într-o nuanță intensă care să devină elementul central al coafurii tale. Este o variantă simplă de a crea rapid un stil perfect pentru petreceri.

Păr prins cu agrafe

Câteva agrafe sunt suficiente pentru a obține o coafură elegantă pentru petreceri. Trasează o cărare pe mijloc și prinde părul în laterale cu agrafe.

Coadă înaltă cu vârfuri răsucite

O coafură în stil retro este această coadă înaltă, cu vârfuri răsucite în exterior. Prinde părul cu un elastic subțire, transparent, astfel încât să fie cât mai puțin vizibil. Creează efectul de vârfuri întoarse cu ajutorul ondulatorului sau cu placa de păr.

Bob retro

Pentru a recrea această coafură în stil retro, folosește un ondulator cu diametru mare și piaptănă apoi buclele pentru a obține onduleuri definite și voluminoase.

Coafură cu bentiță plușată

Bentițele plușate sunt în tendințe sezonul acesta și sunt accesoriile perfecte pentru coafurile de petrecere. Alege o bentiță dintr-un material cu aspect prețios precum catifea sau saten.

Coadă secționată

Această coafură pentru petreceri este foarte simplă, dar foarte practică și originală. Prinde-ți părul într-o coadă la spate și folosește câteva elastice pentru a crea secțiuni pe lungimea cozii.

Coafură pentru păr scurt

Dacă ai părul scurt nu înseamnă că nu te poți coafa pentru petreceri. Accesorizează un bob scurt cu o bentiță plușată, una dintre tendințele majore ale acestui sezon în materie de accesorii pentru păr.

Coadă înaltă în stilul anilor '90

O coadă semi-înaltă, în stilul anilor '90, este coafura perfectă pentru petrecerile din perioada Sărbătorilor. Ondulează puțin coada, astfel încât să creezi bucle mari și voluminoase.

Coafură statement cu clame

Sezonul petrecerile ne permite să încercăm ținute, machiaje și coafuri extravagante. Încearcă o astfel de coafură statement care include multiple clame diferite.

Coadă ondulată, lejeră

Este foarte simplu să obții o astfel de coafură sexy pentru petreceri. Ondulează-ți părul și prinde-l într-o coadă lejeră la spate. Nu uita să lași șuvițe libere care să-ți încadreze chipul.

Păr jumătate prins, jumătate liber

Această coafură este o opțiune bună dacă nu știi ce să alegi. O clamă interesantă va oferi un plus de personalitate acestui look simplu.

Păr perfect drept

Fie că ai părul lung, fie că ești tunsă bob, părul perfect drept arată excelent și este foarte simplu de realizat. Ai nevoie doar de o placă de păr și un ser pentru strălucire.

Păr dat pe spate

O coadă prinsă la spate sau un coc arată întotdeauna elegant dacă îți prinzi părul strâns și îl netezești foarte bine. Adaugă un accesoriu pentru păr care este în tendințe, precum o agrafă cu perle.

Coc de tip nod

Asociază cocul înalt de tip nod cu o pereche de cercei masivi statement pentru a crea foarte ușor un look ideal pentru petrecere.

Coadă simplă cu accesorii pentru păr

Accesoriile pentru păr reușesc să ofere un plus de personalitate și stil chiar și celor mai simple coafuri. Acest look este o variantă perfectă de a folosi agrafele și accesoriile pentru păr într-un mod interesant.

Coadă înaltă

O coadă înaltă și voluminoasă este ideală pentru sezonul petrecerilor. Îți lasă chipul liber și arată impecabil. Tapează puțin părul la rădăcini pentru a obține un plus de volum.

Coc elegant

Acest coc elegant poate părea dificil de realizat, dar este foarte simplu să-l faci singură. Leagă-ți părul într-o coadă joasă la ceafă, apoi ridică vârfurile pentru a forma o buclă și fixează cu agrafe.

Coadă ondulată

Încearcă să schimbi cărarea de pe centru pe o parte pentru a obține rapid o coafură pentru petrecere. Ondulează coadă sau împletește-o și las-o să se onduleze peste noapte. Dimineața vei avea bucle fermecătoare!

Coc neted

Un coc perfect neted este alegerea ideală pentru o petrecere elegantă la care participi sezonul acesta. Pentru a obține un astfel de look, strânge părul într-un coc nici prea înalt, nici prea jos, pe care să-l netezești foarte bine. Un truc simplu este folosirea unei periuțe de dinți pe care să pulverizezi puțin fixativ. Firele rebele vor fi netezite, iar rezultatul este unul natural, fără efect de cască.
MAI MULT DESPRE: par, coafuri, sarbatori, petreceri