15 tunsori și coafuri în tendințe pentru acest sezon

Trendurile în materie de coafuri și tunsori pentru toamnă-iarnă 2019/2020 aduc în prim-plan stiluri feminine, elegante și romantice.

Agrafele decorate cu cristale sau perle, cocurile care includ panglici și părul foarte lung se numără printre cele mai populare stiluri care pot fi observate pe Instagram, dar și în cadrul prezentărilor de modă.

Iată 15 idei de coafuri și tunsori din care să te inspiri pentru acest sezon:

Bobul cu vârfuri drepte

Tunsoarea lob, care nu este altceva decât un bob puțin mai lung, este în centrul atenției de ceva timp. Dar în această iarnă, bobul revine în forță. Este momentul să-ți tunzi părul scurt dacă visezi de mult timp să faci asta. Iar bobul cu vârfuri drepte este cea mai bună variantă pe care să o alegi.

Agrafe accesorizate

Agrafele decorate cu cristale sau perle, care se poartă în prezent, sunt variante mult mai elegante și sofisticate ale celor pe care le purtai în copilărie. Fie că ai părul lung sau scurt, poți folosi întotdeauna astfel de agrafe pentru a-i oferi coafurii tale un aer glamour.

Bob netezit

Ai decis să te tunzi bob și vrei să găsești variante noi de a-ți coafa părul? O soluție este părul dat pe spate sau cu o cărare pe mjloc, pe care să-l netezești folosind produse de styling. Vei obține un look modern și îndrăzneț, perfect pentru evenimente speciale. Folosește puțin gel pentru păr cu fixare flexibilă pentru a crea acestă coafură.

Bucle beach waves cu vârfuri drepte

Dacă a venit sezonul rece nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la buclele de tipul beach waves. De fapt, este stilul perfect pentru acest sezon pentru că îți oferă un look natural, sexy, de parcă nu ai fi făcut nimic ca să obții acele onduleuri lejere. Aplică un spray cu sare pe păr și prinde-ți părul într-un coc răsucit. Lasă-l așa peste noapte, iar dimineața vei avea bucle beach waves perfecte.

Clamele cu perle

Agrafele și clamele au parte de o revenire în forță în sezonul acesta. Poate fi numit cel mai important trend al acestei perioade. Pentru evenimentele speciale din acest an, și nu numai, poți folosi o clamă cu perle pentru a transforma chiar și mai simplă cofură într-una deosebită.

Cozi parțial împletite

Coada simplă la spate este reinventată într-un mod interesant sezonul acesta. Împletirea părțială în stil coadă de pește este modul în care este obținută această schimbare simplă, dar cu efect deosebit. Aplică un spray pentru texturare pentru a-i oferi părului mai mult volum.

Bucle pieptănate

Dacă ai părul creț, sigur eviți să te pieptăni. Dar anul acesta se poartă părul voluminos, iar pieptănarea buclelor naturale îți permite să obții acest efect. Alege o perie din păr natural de mistreț. Este perfectă pentru a descurca părul des și creț.

Bucle definite, pe o parte

O coafură de inspirație retro pe care să o încerci în acest sezon, ideală pentru evenimente speciale, este părul dat pe o parte, cu bucle masive, bine definite. Îi oferă părului tău mai mult volum și te ajută să obții un efect glamour.

Agrafe suprapuse

Așa cum spuneam, agrafele sunt nelipsite din cadrul coafurilor în tendințe pentru sezonul rece al acestui an. O modalitate modernă și interesantă de a le folosi este aceea de a le fixa suprapus pe păr. Poți folosi agrafe clasice, dar și unele cu modele deosebite sau în diverse culori, inclusiv cele metalice precum auriu, argintiu sau cupru.

Coc înalt definit

În loc să apelezi la clasicul coc răvășit pe care îl porți de fiecare dată când nu știi cum să te coafezi, încearcă un coc înalt de tip coc, netezit și bine definit. Este mai simplu de realizat decât pare. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul într-o coadă înaltă și să răsucești coada în jurul bazei, fixând vârful cu agrafe sau sub elastic.

Bob cu cărare pe o parte

Cărarea adâncă pe o parte este o modalitate foarte simplă de a-i oferi mult volum părului tuns bob. Ondulează-ți părul și aplică un spray pentru strălucire, apoi fă-ți o cărare joasă pe o parte.

Breton subțire

Este mai ușor să porți breton în sezonul rece decât pe timpul verii. Iar dacă vrei să încerci bretonul în acest sezon, atunci ar trebui să optezi pntru unul subțire, care este în tendințe. Pulverizează puțin spray fixativ pe breton pentru a aranja firele rebele pe parcursul zilei.

Coc cu panglică

Accesoriile pentru păr se mențin puternic în tendințe. Te ajută să transformi radical chiar și cea mai simplă coafură. De exemplu, poți să creezi o coafură deosebită dacă incluzi o panglică într-un coc simplu la spate. Panglicile din catifea sunt alegeri perfecte pentru că reușesc să ofere un plus de eleganță.

Părul foarte lung

Ești o norocoasă dacă ai părul lung. Celebritățile și fashionistele apelează în ultima vreme tot mai des la extensii foarte lungi pentru a crea un look cât se poate de feminin, ce pare inspirat din basme.

Coc răsucit la spate

Un coc la ceafă este una dintre cele mai simple coafuri. Dar tocmai simplitatea este cea care îi oferă farmecul și eleganța. Tot ce trebuie să faci este să-ți răsucești părul la ceafă într-un coc pe care să-l fixezi cu agrafe sau cu un elastic.