11 tunsori și coafuri perfecte pentru fața rotundă

Cele mai multe femei care au fața rotundă își doresc să obțină efectul vizual de chip alungit cu ajutorul părului.

Iar coafurile și tunsorile alese cu grijă te pot ajuta să creezi impresia unei figuri mai subțiri. Câteva dintre cele mai potrivite stiluri sunt cele purtate de vedetele cu fața rotundă precum Selena Gomez, Chrissy Teigen, Emma Stone sau Kelly Clarckson. Descoperă tunsorile și coafurile ideale pentru fața rotundă:

Lob texturat

Actrița și cântăreața Selena Gomez reușește întotdeauna să-și pună perfect în valoare chipul rotund cu ajutorul tunsorilor și coafurilor impecabile. Cel mai recent look al său este un lob texturat, cu breton pe o parte, o tunsoare ideală pentru fața rotundă.

Tunsori scurte

O metodă de a face părul scurt să se potrivească unui chip rotund este adăugarea volumului în creștet. Un exemplu este Kelly Osbourne, care a creat o coafură de tip creastă mohican.

Coadă strânsă perfect

Coada prinsă la spate cu părul perfect netezit, precum coafura aleasă de actrița Amy Adams, este un alt stil ideal pentru fața rotundă. Creează iluzia unei figuri alungite și a unor pomeți proeminenți.

Coadă lejeră

O altă opțiune este coada prinsă lejer la spate, cu șuvițe libere care încadrează chipul și îi reduc astfel volumul. O astfel de coafură poartă de obicei modelul Chrissy Teigen la evenimentele speciale de pe covorul roșu.

Bucle retro

Buclele perfect definite, în stil retro, sunt de asemenea o alegere perfectă pentru femeile care au chipul rotund. Actrița Emma Stone a purtat o astfel de coafură deosebit de elegantă la Gala Premiilor Oscar din 2017. Bretonul pe o parte este un alt element care ajuta la subțierea vizuală a feței rotunde.

Bucle voluminoase

Dacă ai părul creț în mod natural, atunci ar trebui să te folosești de acest atu pentru a-ți pune în valoare chipul rotund. Părul îți va încadra chipul și te va ajuta să maschezi pomeții rotunzi. Actrița Jordin Sparks este adepta unui astfel de look natural și sexy.

Onduleuri ombre

Buclele în două nuanțe ale cântăreței Kelly Clarckson sunt îndreptate dinspre față către exterior, ceea ce atrage atenția asupra pomeților, nu asupra celei mai voluminoase zone a chipului.

Volum la rădăcină

Un plus de volum la rădăcină creează iluzia unui chip mai subțire și mai alungit, așa cum o demonstrează coafura purtată de Queen Latifah. Poți obține același efect dacă pulverizezi puțin spray fixativ la rădăcini, stând cu capul în jos, înainte de a-ți usca părul.

Bucle și cărare pe mijloc

Jennifer Lawrence este exemplul perfect care demonstrează că o cărare pe mijloc poate fi o alegere ideală pentru fața rotundă. Actrița a optat pentru bucle bine definite, cu o cărare dreaptă pe centru.

Breton gros

Un breton gros, în stilul anilor '60, precum cel ales de Jennifer Hudson, atrage atenția asupra ochilor, fiind o variantă de tunsoare ideală pentru femeile cu fața rotundă.

Tunsoarea pixie

O tunsoare scurtă, de tip pixie, dar cu un breton ceva mai lung pe o parte va arăta excelent dacă ai fața rotundă. Actrița Ginnifer Goodwin poartă o astfel de tunsoare scurtă care îi pune perfect trăsăturile în valoare.

MAI MULT DESPRE: frumusete, par, coafuri