Au cheltuit o avere ca să arate oribil. 6 persoane distruse de operațiile estetice

Operațiile estetice reprezintă o soluție optimă pentru cei care vor să corecteze unele trăsături fizice de care nu sunt mulțumiți. 

Dar se pare că astfel de proceduri pot da dependență, iar oameni cu un aspect fizic obișnuit pot ajunge să-și distrugă total corpul din cauza unor obsesii. Iată șase persoane care au cheltuit foarte mulți bani pe operațiile estetice, iar rezultatele sunt de coșmar:

Vinny Ohh

Născut în Los Angeles, California, Vinny Ohh este un makeup artist cunoscut mai mult datorită obsesiei sale pentru operațiile estetice. Acesta a suferit peste 60 de proceduri, care l-au costat 160.000 de dolari.
Scopul său este acela de a se transforma într-un extraterestru și de a elimina toate indiciile care îi pot determina sexul, astfel încât oamenii să nu-l mai identifice ca fiind bărbat sau femeie, ci ca având genul neutru. Planurile sale de viitor includ operații pentru eliminarea organelor genitale, dar și a sfârcurilor sau a buricului.

Pixee Fox

Pixee Fox și-a dorit întotdeauna să arate precum personajul de desene animate Jessica Rabbit. A devenit cunoscută după ce un video despre operația prin care i-au fost extrase șase coaste a devenit viral. Această intervenție prin care a obținut o talie extrem de subțire nu a fost singura. Pixee a fost supusă unui număr mare de intervenții printre care blefaroplastie, procedură prin care sunt ridicate pleoapele, implanturi în fese, labioplastie, ridicarea sprâncenelor, patru operații de implanturi mamare și multe injecții în buze și pomeți. Aceasta a investit aproape 700.000 de dolari în cele aproape 200 de intervenții chirurgicale.

Blondie Bennett

Blondie Bennett, în vârstă de 38 de ani, și-a îndeplinit visul de a arăta precum o păpușă Barbie în carne și oase. Femeia și-a făcut de-a lungul timpului cinci operații pentru mărirea sânilor, dar și intervenții pentru implanturi în pomeți, liposucție și injecții cu botox. Și asta nu e tot... Blondie este de părere că Barbie trebuie să fie prostuță și interesată numai de aspectul său fizic și de shopping, iar din această cauză a apelat la hipnoterapie, pentru a-și reduce IQ-ul. A plătit peste 38.000 de dolari până în prezent pentru toate procedurile.

Adam Daniel

Adam Daniel, din Los Angeles, California, a cheltuit peste 75.000 de dolari ca să arate precum Madonna. Acesta a susținut sute de show-uri de-a lungul timpului în care o imită pe celebra cântăreață. Dar își dorește să și arate precum idolul său, astfel că a trecut prin numeroase operații estetice precum remodelarea bărbiei și implanturi în maxilar, ridicarea sprâncenelor și injecții cu fillere. Este obsedat de Madonna încă din adolescență și are chiar și o colecție de costume inspirate de ținutele emblematice ale artistei. Chiar dacă nu este susținut de familia sa, acesta nu plănuiește să se oprească din misiunea sa, aceea de a arăta exact ca Madonna.

Thalia Almodovar

Thalia Almodovar s-a născut bărbat, dar încă din perioada adolescenței a început tranziția către un corp de femeie. Și-a făcut implanturi mamare și operații pentru mărirea feselor. După aceste intervenții, oamenii au început să o compare cu idolul său, Kim Kardashian. Thalia a investit 31.000 de dolari într-o garderobă precum ce a starletei Kim Kardashian.

Monique Allen

În vârstă de 58 de ani, Monique Allen este un transexual care susține că operațiile estetice i-au distrus viața. Și-a făcut o operație de schimbare a sexului la vârsta de 22 de ani, iar de atunci a suferit 23 de operații la nas și 9 operații pentru mărirea sânilor. După toate aceste proceduri sănătatea sa a fost puternic afectată, iar în prezent nu se mai poate deplasa. De-a lungului timpului, în corpul său au fost introduși 12 litri de silicon, pe care în prezent Monique este nevoită să îi scoată din cauza complicațiilor apărute. Procedurile de eliminare a siliconului o vor costa 120.000 de dolari.