10 ţări care au concepţii foarte diferite despre frumuseţea masculină

În zilele noastre, bărbaţii depun eforturi mari pentru a atrage sexul opus şi pentru a obţine imaginea celui mai fermecător individ din lume.

Pentru a atinge aceste obiective, ei recurg la cele mai neaşteptate mijloace şi chiar fac sacrificii considerabile. Aşteptările mari ale sexului frumos trebuie să fie îndeplinite, indiferent cum. Dar, deşi e destul de ciudat, aceste aşteptări diferă de la o ţară la alta.

Iată 10 locuri din întreaga lume care au idealuri diferite în ceea ce priveşte frumuseţea masculină!

Sursă foto: brightside

Tucia

În Turcia, pentru a fi considerat frumos, un bărbat trebuie să fie extrem de bine îngrijit şi să acorde o atenţie deosebită părului. În acelaşi timp, părul de pe piept trebuie să fie eliminat nemilos. Femeile din această ţată tânjesc după  bărbaţii a căror frumuseţe combină caracteristici etnice tradiţionale şi ochi de culoare deschisă.

Suedia

Conceptul suedez de frumuseţe masculină a suferit anumite transformări în ultima perioadă. Astăzi, nu mai sunt sexy doar tipurile vikinge, dar şi tinerii cu siluetă zveltă şi un pic de tristeţe în ochi. Pielea palidă, ochii luminaţi, părul blond sunt semnalmentele unui suedez adevărat.

SUA

Când vine vorba de frumuseţea masculină din SUA, putem vorbi despre "Lumberexuali". Sunt acei bărbaţi puternici, cu umeri laţi, muşchi lucraţi, pielea curată şi barbă. Ei trebuie să evite costumele în favoarea blugilor, cizmelor şi cămăşilor din flanel.

Marea Britanie

Bărbaţii din această ţară au o culoare naturală a pielii şi uneori încearcă să remedieze acest lucru prin utilizarea produselor autobronzante. Ei încearcă să nu aibă kilograme în plus, să aibă un look fresh şi evită muşchii conturaţi excesiv. De asemenea, nu e nimic neobişnuit ca bărbaţii britanici moderni să aibă tatuaje.

Italia

În Italia, un bărbat frumos poate fi oricine are grijă de aspectul său. E o societate în care frumuseţea naturală e mai puţin importantă decât capacitatea de a arăta grozav. Un italian adevărat este întotdeauna ca scos din cutie şi foarte elegant. Nu îi e teamă de haine şi bijuterii strălucitoare. De asemenea, aplică trucuri de frumuseţe tipice femeilor, cum ar fi îngrijirea sprâncenelor, manichiura şi chiar proceduri cosmetice. De regulă, are o barbă scurtă, mereu curată şi aranjată.

India

Un indian frumos trebuie să fie într-o formă fizică de invidiat şi musculos moderat. Nu trebuie să uite să-şi aplice gel pe păr în fiecare zi şi creme pentru luminozitatea pielii.

Grecia

Majoritatea grecilor sunt la fel de frumos ca celebrele lor statui antice. Părul negru, privirea adâncă, trăsăturile masculine ale feţei, silueta subţire sunt doar câteva dintre caracteristicile unui bărbat frumos din Grecia.

Coreea de Sud

Aici nu există bărbaţi cu muşchi bine definiţi şi barbă, spre deosebire de alte ţări. În schimb, trăsăturile care fac un coreean să fie frumos sunt pielea netedă, coafuri trendy şi fragilitate fizică. Uneori, recurg la chirurgia plastică. Ei sunt familiarizaţi cu luciul de buze şi farduri, dar şi cu hainele de la branduri renumite.

Brazilia

Imaginea recunoscută pe plan internaţional a unui bărbat frumos din Brazilia implică păr negru, ochi căprui şi un bronz frumos. Cu toate acestea, femeile din această ţară par să fie atrase mai mult de bărbaţii cu ochi deschişi şi bucle definite. Să nu uităm nici de bronzul perfect, iar muşchii lucraţi sunt întotdeauna un plus!

Australia

Bărbaţii din Australia au foarte mare grijă de aspectul lor fizic. Ei investesc mult timp şi bani pentru a obţine o imagine la modă. Ei vizitează des saloanele de cosmetică, merg la sala de sport pentru a obţine muşchi perfeşi şi suferă chiar intervenţii chirurgicale pentru modificarea nasului şi a urechilor.