Sotul meu are cont pe un site de matrimoniale



Indra ne povesteste despre relatia sa pe care, in opinia sa, o simte adecvata, multumitoare, satisfacatoare. In ansamblu, Indra pare sa ne lasa sa vedem imaginea unei familii, compuse din 4 persoane in care "oficial" pare sa nu prezinte vreo problema sau alt tip de dificultati. Este practic imposibil sa existe o familie in care lucrurile sa functioneze ireprosabil sau vreun cuplu in care sa nu existe disfunctii. Pana la urma existenta unor probleme sau tensiuni este normala, important ramanand modul in care cei doi reusesc sa se raporteze la aceasta problema.


Sa intram cu acest preambul in solicitarea Indrei. Problema sa consta in placerea pe care sotul sau o are in a discuta pe internet, in a filtra, in a stabili intalniri etc. Indra pare sa ne vorbeasca despre o placere a sotului sau. Eu inteleg prin placere un act, o actiune, o indeletnicire care provoaca o stare de bine, de satisfactie. Sa fie Indra nemultumita de aceasta placere a sotului sau?

Indra lasa sa se inteleaga ca este o placere dar, dupa modul in care se desfasoara corespondenta sotului, aceasta pare sa fie altceva iar Indra se indoieste ca este vorba despre o placere.
"El spune ca simte nevoia sa isi dea seama daca mai are capacitatea de a atrage sexul opus, si asta din cauza varstei." De aici depasim cadrul placerii si trecem intr-o alta motivatie