Viata dupa divort

Dupa ce ani de zile ai trait alaturi de o persoana, ideea de a incepe o noua viata alaturi de o alta, poate fi foarte greu de acceptat. Ai refuzat tot timpul sa crezi ca vei fi pusa in aceasta situatie.

Dupa ce ani de zile ai trait alaturi de o persoana, ideea de a incepe o noua viata alaturi de o alta, poate fi foarte greu de acceptat. Ai refuzat tot timpul sa crezi ca vei fi pusa in aceasta situatie.

Din pacate, a fi din nou singura nu este deloc usor. Multe femei nu isi imagineza viata alaturi de un alt barbat, in afara de cel caruia i-au jurat iubire pana la moarte. Majoritatea se tem sa isi refaca viata si, mai ales, sa isi reinceapa viata sexuala dupa o casatorie esuata.

Cel mai important lucru pentru o femeie divortata este sa realizeze faptul ca, pentru a te rupe de trecut, nu iti trebuie un plan bine pus la punct, ci doar sa intelegi ca barbatii sunt diferiti.



Majoritatea femeilor divortate cred ca au un handicap sau un defect major care le pune in inferioritate in fata barbatilor. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care viata sexuala are de suferit.

Sunt insa si femei divortate care simt nevoia sa isi revina indiferent daca vor avea de suferit sau nu. Insa cele mai multe dintre persoanele care au trecut printr-un divort nu reusesc sa isi revina o perioada lunga de timp. Depresia, anxietatea si libidoul scazut sunt doar cateva dintre starile prin care trec femeile divortate.

Aceste femei accepta foarte greu o noua intalnire, precum si sa cunoasca persoane noi.
Cand stiu ca este momentul potrivit? Cat de repede trebuie sa intalnesc pe altcineva? Iata doar doua dintre intrebarile pe care si le pun femeile singure.

Nu exista un raspuns standard la aceste intrebari. Raspunsul este simplu: in momentul in care esti pregatita, in momentul in care simti. Decizia de a te intalni cu un alt barbat iti apartine in totalitate. Nimeni nu iti va putea spune cand sa te intalnesti si cu cine.  

Dupa divort, femeile se "refac" mult mai greu decat barbatii. Se simt foarte singure si au nevoie de o anumita perioada de timp sa iti revina.
Multe isi revin abia dupa ce se simt din nou atractive si incep sa iasa cu alte persoane.