Sex: Ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înşele niciodată

Monogamia este de multe ori înțeleasă și acceptată doar de un singur partener într-o relație, însă motivele pentru care bărbatul înșeală sunt mai complexe decât arată aparențele. Aprofundează-ți cunoștințele despre motivele infidelitații și află ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înșele niciodată.
Monogamia este de multe ori înțeleasă și acceptată doar de un singur partener într-o relație, însă motivele pentru care bărbatul înșeală sunt mai complexe decât arată aparențele. Aprofundează-ți cunoștințele despre motivele infidelitații și află ce să-i faci într-o jumătate de oră ca să nu te mai înșele niciodată.

Gary Neuman, autorul cărții "Adevărul despre infidelitate: De ce calcă strâmb bărbații și cum poți preveni asta" a realizat un studiu timp de doi ani, la care au participat 100 de bărbați fideli și 100 infideli și a ajuns la câteva concluzii demne de atenție.

Doar 8% dintre subiecții studiului au spus că lipsa de satisfacție sexuală i-a împins la indifidelitate și 12% au recunoscut că femeia cu care și-au înșelat partenera nu a fost mai frumoasă sau mai sexi. Aproape jumătate dintre ei (48%) au identificat motivul infidelității ca o lipsă de conexiune emoțională cu partenera.

Adu-i aminte cât de mult îl iubești

Bărbații sunt adesea mult mai puțini siguri pe sine decât o arată. Spunându-i și arătându-i cât de mult îl iubești, îi satisfaci o nevoie emoțională primară, mai puternică decât toată condiționarea socială.

Răsfață-l cu delicii culinare

"Îndatoririle casnice" ale femeii s-au transformat în multe cupluri într-o împărțire mai echitabilă a responsabilităților, dar asta nu înseamnă că nu îți poți surprinde partenerul ocazional cu bunătăți. Dacă nu gătești pe gustul lui, comandă-i de la o firmă de catering bună mâncarea preferată.

Comunică cu adevărat cu bărbatul iubit

Comunicarea adevărată împlică atenție la spusele partenerului, dar și sinceritate cu sentimentele proprii. Fără reproșuri și fără agresivitate pasivă, comunică cu adevărat cu bărbatul iubit, află dacă îl nemulțumește ceva, înainte ca resemnarea să-l împingă la o aventură.

Împlinește-i o fantezie sexuală

O viață sexuală împlinită pentru amândoi este un adeziv puternic pentru orice relație, dar pe lângă plăcerea pe care i-o oferi cu un sex oral bun, încearcă și să afli și să-i împlinești o fantezie sexuală. Nu-i da niciodată tot ce își dorește, dar arată-i flexibilitatea ta atunci când vine vorba de dorințele lui. Dacă sunteți amândoi interesați de experimente mai îndrăznețe, puteți încercă chiar o partidă de sex în trei, care elimină și mai mult riscul unei infidelități.

Arată-i aprecierea ta fără rezerve

Multe femei cred că dacă îi arată partenerului cât de mult îl apreciază, acest lucru este o încurajare pentru toate obiceiurile lui proaste. Situația este de fapt aproape complet opusă: oferindu-i complimente sincere și arătându-i că apreciezi eforturile lui, îl vei face mai dispus să fie atent și la nevoile tale și mai puțin interesat de aventuri.

Discută consecințele unei infidelități

O conversație scurtă despre consecințele unei infidelități, ce includ transmisia de boli venerice sau destrămarea relației poate avea un efect bun asupra partenerului aducându-i aminte de toate beneficiile relației cu tine. Secretul unei astfel de discuții? Nu pune niciodată reflectorul pe el. Discută în schimb despre un bărbat (fictiv) cu care era cât pe ce să faci sex la o săptămână sau două după ce l-ai cunoscut pe partnerul tău actual. Ca și cum ai gândi cu voce tare, spune-i toate motivele pentru care ai decis să nu faci asta. Încheie discuția cu un sărut și cu o declarație de dragoste și ai șanse maxime să-l fi convins să nu te mai înșele niciodată.