Horoscop: Gesturile de care are nevoie un bărbat ca să se simtă iubit

Pentru bărbaţi un "te iubesc" valorează mai mult atunci când e punctat de anumite fapte care le confirmă că ai intenţii serioase şi nu arunci cu vorbe-n vânt. E important să-i arăţi, nu doar să-i spui partenerului tău de cuplu că-l iubeşti! Află ce fel de gesturi şi fapte merg direct la inima iubitului tău şi îl fac să fie sigur de dragostea ce i-o porţi, în funcţie de zodia lui!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fă-l să râdă ca să uite de probleme!

Cea mai bună dovadă de iubire este să-i fii alături la greu, dar nu în modul clasic, forţându-l să se confeseze sau să-ţi asculte sfaturile înţelepte. Cel mai bine ar fi să încerci să-l destinzi cu o glumă bună. Şi încă ceva: fii atentă la ce-ţi spune, ascultă-l cu adevărat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii confidenta lui!

Pentru acest nativ e important ca partenera de cuplu să-l aştepte mereu cu braţele deschise, să aibă o vorbă bună pregătită pentru el şi o mângâiere. Dacă-i oferi gesturi fizice de afecţiune şi vorbeşti cu el deschis îi dovedeşti că îl iubeşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Flatează-l cu complimente!

Poate că viziunea Leului asupra iubirii e una superficială, dar asta funcţionează în cazul lui: să-l complimentezi! Când îi arăţi prin diverse gesturi că îl apreciezi cu adevărat, el răsuflă uşurat şi poate fi sigur pe iubirea ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ia-i scame imaginare de pe haine!

Lăsând umorul la o parte, află că acest nativ pune preţ pe aceste mici gesturi prin care îi arăţi că ai grijă de el. Fie că-i îndrepţi gulerul de la cămaşă sau că-i împătureşti tricoul pe care el l-a aruncat pe scaun, arată-i că-ţi pasă de el şi de mediul în care trăiţi. Se va simţi tare norocos!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Răsfaţă-l, dar nu te neglija nici pe tine!

Ca să se simtă cu adevărat iubit nu te feri să-l tratezi ca pe un prinţ, deci să-l răsfeţi aşa cum merită, poate cu o cină romantică, cu un masaj, cu un mic dejun servit la pat... Dar în acelaşi timp, nu te neglija. Continuă să fii cochetă, să te aranjezi şi să-l seduci cu pasiunea din prima zi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lasă-l să fie el şeful!

Asta nu înseamnă să faci mereu ca el, ci doar să nu-i dai peste nas ca să-i curbezi orgoliul. Va aprecia dacă de fiecare dată încerci să ajungi la o soluţie de compromis cu el într-un mod calm şi matur. Mai apoi, acest nativ se simte iubit când vede că-i acorzi încredere. Deci nu-l lua la rost, decât dacă ai dovezi că ţi-a greşit cu ceva!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă-l iubeşti, dă-i drumul din cuşcă!

Nu-i nicio dovadă mai mare de iubire, în opinia lui, decât să-i oferi libertate în relaţia de cuplu. Are nevoie de activităţi independente de relaţia de cuplu, iar dacă reuşeşti să-l înţelegi şi să fii la fel de prietenoasă cu el, în ciuda timpului pe care îl petreceţi separat, el se va întoarce întotdeauna la tine, ştiind că-l iubeşti cu adevărat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii stâlpul lui de susţinere!

Cum nativul din Capricorn este workaholicul zodiacul, simte nevoia ca lângă el să fie o femeie care să-l susţină în tot ceea ce el întreprinde în carieră. Fii alinarea lui după o zi lungă la birou, fără să-i reproşezi că iarăşi a stat peste program. Pregăteşte-i o baie relaxantă, iar în weekend organizează activităţi distractive pentru amândoi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fii prietena lui cea mai bună!

El nu concepe ca relaţia de cuplu să nu fie bazată pe o prietenie solidă. Tratează-l aşa cum ţi-ai trata prietena cea mai bună, adică fii mereu alături de el, oferă-i ajutorul fără să ţi-l ceară şi nu-l judeca niciodată. Aşa cum nu-i ceri prietenei tale să se schimbe, aşa ar trebui să-l accepţi şi pe el, cu bune şi rele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Creează momente romantice în doi!

Versiunea lui despre iubire e una idilică şi dacă simte în sinea lui că sunteţi suflete pereche, va fi sigur de iubirea ce i-o porţi. Aşa că poţi crea momente magice în cuplu, momente cu adevărat romantice, care să-l facă să plutească de fericire.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fă efortul de a-l surprinde mereu cu ceva nou!

Viziunea sa despre iubire este una naivă, idealistă, aşa că dacă nu creezi pentru voi doi o viaţă de cuplu ca-n poveşti s-ar putea să-l pierzi pe drum. Încearcă să nu-l împovărezi numai cu responsabilităţi şi ocazional să-i faci surprize care să taie din monotonie şi să-i aducă zâmbetul pe buze. Va considera că-ţi dai interesul pentru că-l iubeşti.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îndepărtează grijile financiare din viaţa de cuplu!

Dacă ai veniturile tale şi îi dai de înţeles că veţi contribui amândoi astfel încât să aveţi o viaţă lipsită de griji financiare, el va simţi că poate conta pe tine şi va fi sigur de iubirea pe care i-o porţi. Desigur, micile cadouri sunt alte dovezi de afecţiune pe care le adoră.