De ce nu suna barbatii...

De cand au fost inventate telefoanele mobile, au aparut si problemele in viata noastra de cuplu. De cele mai multe ori, barbatii se comporta ca si cum nu ar sti cum sa...

De cand au fost inventate telefoanele mobile, au aparut si problemele in viata noastra de cuplu. De cele mai multe ori, barbatii se comporta ca si cum nu ar sti cum sa foloseasca telefonul mobil. Evident ca acest lucru ne creeaza o stare de nervozitate accentuata si, uneori, ajungem sa ne dorim sa nu mai existe acest mod de comunicare.

Desi detin unele dintre cele mai performante modele de telefoane mobile, se pare ca partenerii nostrii nu prea au idee cum sa le foloseasca. Te numeri printre persoanele carora, dupa prima intalnire, li s-a promis ca vor fi sunate si nu s-a mai intamplat acest lucru?

De multe ori, asteptarea unui apel telefonic este un motiv serios de cearta si intr-un cuplu. La fel si mesajele care, pentru cele mai multe femei, sunt cat se poate de importante.



Te-ai gandit vreodata care sunt motivele pentru care barbatii "uita" sa isi sune partenerele? Se pare ca exista perioade in care acestia pot sta zile intregi fara sa aiba nevoie de vreo prezenta feminina in preajma sau de telefon.

Pentru ca, de cele mai multe ori, nu stau excelent la capitolul comunicare si nici nu stiu ce subiect ar fi mai potrivit pentru o prima conversatie, multi barbati nu se grabesc sa sune; un alt motiv este acela ca nu stiu cand este cel mai potrivit moment sa initieze un apel telefonic. Barbatilor nu le face placere sa fie refuzati sau amanati si din acest motiv prefera sa nu fie ei primii care spun "alo".

Un alt motiv pentru care nu suna, ar putea fi acea frica de a se implica intr-o relatie serioasa; teama de a fi in permanenta cu aceeasi persoana, de a fi nevoit sa o sune la fiecare miscare pe care o face ii sperie si ii face sa bata in retragere.

Lipsa timpului este un alt motiv pentru care barbatii nu suna.
In general, pentru multi cariera a inceput sa ocupe primul loc si de aceea trebuie sa iei in calcul aceast motiv. Important este sa iti explice de ce nu a sunat. In cazul in care nu simte nevoia sa argumenteze si te trezesti, pur si simplu, cu un telefon ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, atunci este o problema! Ori are pierderi de memorie, ori nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa.

De cele mai multe ori, barbatii evita sa iti formeze numarul de telefon este ca nu le place sa barfeasca. Se spune ca barfesc mai mult decat femeile, insa cu semeni de-ai lor! Nu le place sa auda de la femei povesti despre fostele relatii, in special cele de natura sexuala.

Barbatii nu suna pentru ca pot fi implicati intr-o alta relatie si le este greu sa spuna adevarul; prefera sa pastreze in memoria telefonului si numarul tau, in caz ca pe viitor se iveste vreo ocazia sa apeleze la "serviciile" tale.


In general, nu suna femeile cu care au aventuri. De cele mai multe ori, prefera femeile care ajung cat mai repede in patul lor. In cazul in care situatia se complica si femeia respectiva isi doreste mai mult decat o aventura, renunta sa o mai caute, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Barbatii se feresc in general de relatii serioase si vor sa ii traiasca viata la maxim. Multi dintre ei nu au mustari de constiinta ca nu a sunat-o pe cea cu care si-au petrecut noaptea trecuta, nici macar sa o intrebe daca s-a simtit bine. Pentru ei, notiunea de respect incepe sa se piarda usor, dar sigur!

Poti sa fii perfecta din toate punctele de vedere si el sa constientizeze acest  lucru. Daca nu simte ca tu esti cea cu care doreste sa aiba o relatie serioasa si ii "ameninti" libertatea, atunci nu insista sa il cauti; majoritatea timpului barbatii sunt precum niste vanatori, iar cel mai important lucru este ca tu sa nu le cazi prada! 

Sursa: www.ezinearticles.com