Ce spune modul în care tu şi partenerul vă ţineţi de mână despre relaţia voastră

Dacă te-ai îndrăgostit vreodată, cu siguranţă ştii cât de grozav e să mergi cu iubitul tău ţinându-vă de mână.

E posibil să nu acorzi o prea mare importanţă acestui lucru, însă acest mic gest poate spune multe despre relaţia voastră şi despre stadiul în care vă aflaţi ca şi cuplu.

Conform brightside, iată ce semnificaţie are fiecare mod în care vă ţineţi de mână:

Nu vă ţineţi de mână

Dacă partenerul tău evită să vă ţineţi de mână, poate fi un semn că el sau ea pur şi simplu nu are treabă cu tine. Cu toate acestea poate indica, de asemenea, timiditate sau dorinţa de confidenţialitate.

Ţinându-vă degetele şi trăgând uşor mână

Acest lucru poate indica faptul că cuplul nu se află în acelaşi loc. Oricine trage mâna încearcă să-şi facă partenerul să ia decizii mai repede decât el sau ea obişnuieşte. Acesta poate fi, de asemenea, un semn că unul dintre ei e sătul de rutina din relaţie.

Ţinutul de braţ

Această modalitate e adesea folosită atunci când un cupu participă la un eveniment social. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru se întâmplă în fiecare zi, înseamnă că cel care se ţine de braţul celuilalt caută protecţie sau se simte puţin nesigur cu privire la relaţia lor.

Ţinutul de mână şi de braţ

Dacă vă ţineţi astfel de mână poate însemna că lucrurile dintre voi devin serioase. Din păcate, nu e întotdeauna un semn bun şi poate scoate la iveală faptul că te transformi într-un partener posesiv.

Ţinutul de un deget

Acest mod de a vă ţine de mânp înseamnă că amândoi că prioritizaţi independenţa. Astfel de cupluri ştiu să-şi respecte spaţiul şi viaţa privată. De asemenea, poate indica faprul că cuplul trece printr-un moment delicat, ca atunci când unul dintre cei doi simte nevoia de a reveni la a fi doar prieteni.

Degetele intercalate

Degetele intercalate simbolizează pasiunea şi legătura puternică dintre două persoane. Când vă ţineţi de mână în acest fel, este important ca ambii parteneri să ţină ferm mâna celeilalte persoane. Nu e semn bun dacă una dintre mâini e prea relaxată.

Cu palma orientată în jos

Dacă vă ţineţi de mână în acest fel, înseamnă că uniunea voastră se bazează pe afecţiune, dar nu pe pasiune. De asemenea, dezvăluie că cine ţine palma în jos are o personalitate mai puternică, are adesea iniţiativa şi este mai decisivă.