7 metode ca să agăţi un tip plin de bani

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

"Suntem programate genetic să alegem bărbaţii care au succes", explică Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar".

"Încă de pe vremea în care trăiam în peşteră, femeile se împerecheau cu cei mai buni vânători şi culegători pentru a asigura perpetuarea speciei", adaugă autoarea.

Deşi lucrurile s-au schimbat radical de atunci, incă mai există "urme" ale acestui comportament prestabilit.

Chiar dacă aleg un bărbat cu o situaţie financiară nu tocmai roz, femeile nu se opresc din a spera că peste ani, cel ales va deveni un om de afaceri de succes, cu un cont pe măsură.

Un studiu realizat la Univesitatea din Virginia vine să susţină cele de mai sus: femeile care au în vedere şi situaţia financiară a bărbaţilor cu care au o relaţie, tind să fie mai fericite. Mai mult decât atât, femeile sunt mai fericite dacă cea mai mare parte a venitului familiei este obţinută de partener. Acest lucru le confirmă că şi-au ales bine perechea.


Dacă ştii deja că vrei un tip cu un cont serios în bancă, trebuie să ştii cum îl găseşti.
Iată ce-ţi recomandă cei de la Forbes.com:

Zona perfectă

În principiu, nu ar trebui să schimbi ceea ce faci, ci unde. Înlocuieşte cafeneaua în care obişnuieşti să mergi cu una situată într-o zonă frecventată de cei bogaţi.

Voluntariat... pe mulţi bani

Se pare că bărbaţii cu o inimă mare şi un cont bancar la fel pot fi întâlniţi des la evenimentele caritabile. Chiar dacă nu îţi permiţi să participi la donaţii, nu înseamnă că nu poţi fi un voluntar de încredere. Iar asta îţi oferă posibilitatea de a intra în discuţie cu oricine este prezent la eveniment.

Fii în galerie!

Îţi place sportul? Nu îţi place? Ei bine, nici nu contează. Important este că poţi profita de ocazie pentru a-i întâlni pe cei cu adevărat pasionaţi, dar şi bogaţi.

Nu uita, însă, că vei avea nevoie de bilet pentru zona VIP a arenei sportive.

Intră în politică

Politicienii sunt bogaţi. Dacă nu toţi, în mod sigur o mare parte dintre ei. Deci dacă ştii că vrei un tip bogat, înscrie-te într-un partid, participă la întalniri şi manifestaţii. Apoi, totul depinde de tine.

O vizită la hotel

Oamenii de afaceri şi în general bărbaţii bogaţi călătoresc mult şi, evident, sunt mai tot timpul cazaţi la hotelurile cu multe stele. Nu ar fi o idee rea să îţi petreci, din când în când, câte o seară într-unul din barurile unor asemenea hoteluri.

Jobul ideal

Unele joburi pot fi o adevărată mină de aur. La propriu.

Dacă vrei să te afli printre cei care au un cont cu multe zerouri, ar trebui să lucrezi ca agent imobiliar pentru zone de lux, in domeniul hotelier şi chiar bancar. De asemenea,  voluntariatul te poate ajuta foarte mult.

Nu face primul pas

"Nu face niciodată primul pas. Bărbaţilor bogaţi le place să lupte pentru ceea ce vor, decât să obţină ca picat din cer", spune Lisa Johnson, autoarea cărţii "Cum să furi un milionar".