6 motive pentru care barbatii insala

De ce insala barbatii? Iata o intrebare la care incercam cu greu sa gasim un raspuns. Ne chinuie gandul ca persoana de langa noi ne-ar putea insela.

De ce insala barbatii? Iata o intrebare la care incercam cu greu sa gasim un raspuns. Ne chinuie gandul ca persoana de langa noi ne-ar putea insela. Am aflat si ne intrebam daca nu ar fi mai bine sa il parasim sau de ce nu, sa ne razbunam si noi in acelasi mod.

Steve Santagati, autorul cartii "The Manual: A True Bad Boy Explains How Men Think, Date and Mate" ne ofera 6 motive pentru care barbatii inseala. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii americani, 60% dintre barbati si-au inselat cel putin o data partenera, in timp ce doar 40% dintre femei au recunoscut ca si-au inselat partenerul.

"Unul dintre motivele principale pentru care un procent de 99% dintre barbati inseala, este pentru simplul fapt ca se plictisesc. Din fericire insa unei femei nu ii ia foarte mult timp pentru a trece de acesta etapa numita plictis. Tot ce trebuie sa faca este sa vina cu putina energie si sa elimine monotonia din monogamie", explica autorul. Pe langa plictiseala, autorul american ne ofera alte 6 motive pentru care barbatii "calca stramb".

1. Nu mai esti cum erai la inceput

Barbatilor le este foarte greu sa reziste tentatiilor zilnice, mai ales in momentul in care femeia de langa ei si-a pierdut interesul asupra sa. Silueta, machiajul, coafura, tinuta sunt doar cateva dintre motivele pentru care barbatii ajung in patul altei femei.

Daca vrei sa iti tii partenerul aproape trebuie sa ai grija de tine in permanenta. Cel mai important lucru intr-o relatie este increderea pe care ti-o ofera cel de langa tine. Pentru majoritatea femeilor aceste lucruri conteaza enorm, le vor face sa se simta sexy si isi vor dori sa isi faca partenerul fericit.

2. S-a saturat sa il cicalesti

Intr-o relatie de cuplu, niciun barbat nu va agreea o partenera indiferenta sau cicalitoare. Barbatii obosesc repede si urasc sa auda " azi ma doare capul, nu am chef sa fac sex". Micile probleme zilnice, rutina si reprosurile, nu il fac pe un barbat decat sa isi doreasca o alta femeie. Incearca sa il faci sa se gandeasca la tine, sa isi puna intrebari, imbraca-te sexy si surpinde-l pe plan sexual. Odata ce vei pune in practica aceste lucruri, vei observa ca lucrurile se vor schimba si interesul nu va disparea niciodata.