6 indicii că eşti o femeie uşoară

Este un subiect foarte delicat, dar decât să fii arătată cu degetul, mai bine îţi faci o "autoanaliză". Iată câteva semnale care ţi-ar putea indica dacă eşti o femeie ceva mai ... uşurică.

1. Jonglezi cu relaţiile

Nu te deranjează absolut deloc să ai un iubit şi în acelaşi timp un amant sau chiar mai mulţi. De fapt, îţi face plăcere să trăieşti astfel de aventuri.

2. Îţi place să cucereşti, doar de dragul de a cuceri

Îţi place să îţi exersezi capacităţile de cuceritoare şi să flirtezi cu majoritatea bărbaţilor, fie că este vorba de unii pe care abia i-ai cunoscut, iubiţii prietenelor tale sau colegii de muncă.

3. Nu refuzi avansurile

Te simţi flatată când un bărbat îţi face avansuri şi nu găseşti absolut niciun motiv pentru care ar trebuie să le respingi, indiferent dacă tu ai o relaţie sau el este un bărbat însurat.

4. Sex şi bani

Eşti dispusă să ai o relaţie sexuală cu un bărbat care nu te atrage, numai pentru unele beneficii, fie că este vorba de cadouri scumpe sau diverse favoruri pe care ţi le poate face.

5. Prietenii lui

Te poţi "lăuda" că prin patul tău au trecut majoritatea prietenilor fostului tău iubit. Nici nu ştii cum ai ajuns la această "performanţă". Pur şi simplu s-a întâmplat.

6. Hainele

Te îmbraci extrem de provocator pentru că adori să fii admirată de bărbaţi. De asemenea, eşti de părere că un decolteu foarte adânc este cea mai de preţ "armă" a unei femei.
MAI MULT DESPRE: sex, relatii, barbati, aventuri, femeie usoara