5 cruzimi ale bărbaţilor faţă de iubite

Ai avut vreodată o relaţie care să-ţi lase un gust atât de amar încât să-ţi schimbe total părerea despre bărbaţi? Din păcate, multe femei vor răspunde afirmativ
Ai avut vreodată o relaţie care să-ţi lase un gust atât de amar încât să-ţi schimbe total părerea despre bărbaţi? Din păcate, multe femei vor răspunde afirmativ.

Dar indiferent de cât de dezamăgitor ar fi fost comportamentul celui în cauză, nu este cazul să generalizezi. Haide să vorbim despre cele mai mari şi mai enervante greşeli pe care le poate face un bărbat într-o relaţie sau după ce aceasta s-a încheiat.

1. Înşelatul


Da, este unul dintre cele mai urâte lucruri într-o relaţie. Dar se poate şi mai rău... O situaţie extrem de dureroasă (şi din nefericire frecventă) este ca o femeie să fie înşelată de iubit cu una dintre prietenele sale.
Nici nu mai ştii pe cine să dai vina, nu?

2. Despărţirile ciudate


Te-a părăsit. Nu eşti nici prima şi cu siguranţă nici ultima femeie care păţeşte asta. Dar să te părăsească fără nicio explicaţie? Astfel de despărţiri ciudate pot lăsa urme adânci şi întrebări care te pot bântui tot restul vieţii.

3. Defăimarea


Relaţia voastră nu a mers iar despărţirea nu a fost tocmai "amiabilă". Dar ce te faci când împărţiţi acelaşi grup de prieteni sau de cunoscuţi şi el face orice ca să-ţi strice reputaţia?

Tot ce poţi face este să îl ignori şi să speri că oamenii pe care îi cunoaşteţi amândoi sunt suficient de maturi încât să nu creadă orice li se spune.

4. Comportamentul obsedant


Ce poate fi mai stresant decât să te simţi tot timpul urmărită şi să ai senzaţia că cineva îţi suflă efectiv în ceafă? Cel cu care ai avut o relaţie a făcut o obsesie pentru tine şi te urmăreşte peste tot.

Daţi nas în nas tot mai des şi este destul de ciudat să fie o simplă coincidenţă.
Să nu mai vorbim de hărţuirea online, care este frecventă pe site-urile de socializare. Astfel de comportamente pot băga în sperieţi pe oricine!

5. Gelozie extremă


Gelozia este inevitabilă când este justificată. Dar ce te faci când ai de-a face cu o gelozia extremă şi crize pe măsură? Cele mai mici gesturi pot însemna cu totul altceva decât ceea ce sunt în realitate, iar un bărbat gelos ţese poveşti imaginare uimitoare pe baza acestora.

Iar când mai punem la socoteală şi faptul că gelozia şi violenţa pot merge mână în mână, singura concluzie este că trebuie să ieşi cât mai repede posibil dintr-o astfel de relaţie!