Aventurierul - Majoritate de A

Aspecte positive: e simpatic, plin de vitalitate, un adevarat izvor de proiecte, propuneri, deoarece pentru el "a trai" inseamna "a te misca", si chiar si dormitul poate fi o pierdere de timp. Tu esti partenera lui de aventura si te considera ca pe un egal al lui. Te ia de mana si porniti impreuna cu 200 de km/ora.

Aspecte negtive: nu se opreste niciodata din munca si nu poate sa creada ca tu ai putea vreodata sa obosesti sau macar sa te relaxezi pentru o seara uitandu-te la TV. Foarte egocentric se asteapta ca si energia altora sa fie ca a sa este inepuizabila.
Pentru el totul este alb sau negru, se misca sau sta, dar cine sta trebuie eliminat.

Cum te vede?
Exact ca pe el: vitala, sportiva, plina de energie, gata sa se lanseze fara ezitari in orice aventura. Ii placi pentru ca ii semeni. Dar trebuie sa ai in vedere ca langa un om ca el trebuie sa te supui urmatoarei legi: "Cine se opreste este pierduta!". Daca crezi ca nu vei reusi sa mentii mereu acest ritm frenetic sau inventezi mereu scuze ca sa-ti tragi sufletul, atunci gandeste-te bine inainte sa te angajezi intr-o relatie cu un om ca el.