Visele vedetelor din România. Ce-şi doreau să devină şi ce au ajuns!

31 Ianuarie 2014
Fiecare dintre noi ne doream, atunci când eram doar nişte copii, să devenim când o să fim mari doctori, poliţişti, judecători sau supereroi. Dar câţi dintre noi ne-am urmat visul? Probabil că foarte puţini.

În rândurile următoare vă vom prezenta ce-şi doreau vedetele din România să devină şi ce au ajuns, de fapt.

Radu Vâlcan se visa rocker

Una dintre cele mai apreciate prezenţe masculine din showbiz-ul românesc este Radu Vâlcan. Vedeta de la Acasă TV îşi dorea, când era mic, să aibă propria trupă rock sau să devină bucătar. „Din păcate sau nu, nu am rămas decât cu câteva lecţii de chitară şi o imaginaţie bogată“, spune Radu Vâlcan.

Ioana Maria Moldovan se visa educatoare

Prezentatoarea de la „Poveştiri adevărate“ visa să fie educatoare, să fie înconjurată de copii, cărora să le ghideze primii paşi în viaţă.

Mircea Solcanu voia să fie prezentator de radio

Colegul lui Cabral de la „Poveştiri de noapte“ îşi dorea, când era mic, să devină prezentator la radio.

Cabral se vedea şofer de ambulanţă

Simpaticul prezentator de la Acasă TV era, în adolescenţă, pasionat de maşini şi îşi dorea să devină şofer de ambulanţă.

Andreea Ibacka a vrut să lucreze în bancă

Maestră când vine vorba de cifre, Andreea Ibacka, soţia lui Cabral şi totodată actriţă în telenovelele de la Acasă TV, şi-a dorit să lucreze în bancă, ceea ce s-a şi întâmplat până să-şi desopere talentul artistic.

Nicoleta Luciu se visa asistentă

Vedeta a jucat în telenovele la Acasă TV şi a fost co-prezentatoare la diferite emisiuni de la Pro TV şi de la Acasă TV, însă visul ei de mică era să devină asistentă.

Dorian Popa voia să piloteze

Vedeta din LaLa Band se visa la înălţime atunci când era mic. Dorian Popa a precizat că îşi dorea foarte mult să ajungă pilot.