Viaţa în iad. Divorţează Oana Roman la doi ani de la nuntă?

Născută într-o familie privilegiată, vedeta nu s-a adaptat niciodată la realitate, iar acum, ajunsă la 40 de ani, existenţa ei a ajuns un coşmar de care nu ştie cum să scape
Fiica lui Petre Roman, primul premier al României de după Revoluţia din 1989, trăieşte o continuă dramă. De la un statut privilegiat în anii '90, atunci când avea România la picioare, se luptă astăzi pentru supravieţuire alături de soţul ei şomer şi de un copil în vârstă de doi ani.
Oana Roman nu a reuşit niciodată să-şi găsească echilibrul, să facă trecerea de la adolescenta răsfăţată, crescută în selectul cartier Primăverii, la o femeie independentă.
Din păcate, nu a reuşit să-şi pună existenţa în ordine, tot timpul a luptat cu kilogramele, dorind cu disperarea să aibă siluetă, dar viaţa zbuciumată i-a pus mereu piedici.
A făcut parte din categoria tinerilor care au crezut că o poveste frumoasă ţine la nesfârşit, dar, încet, încet, lumea ei s-a prăbuşit, iar astăzi îi e greu s-o reconstruiască pentru că nu ştie cum, n-a învăţat-o nimeni.
Tatăl ei a plecat de acasă la vârsta de 68 de ani şi s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc, o cântăreaţă de muzica uşoară, mult mai tânără ca el.
De la nuntă au trecut doi ani.
Mioara Roman, mama Oanei, după un proces de şase ani cu Regia Protocolului de Stat s-a mutat din somptuasa vilă într-un apartament de bloc. Femeia, după ce întreaga viaţă a făcut parte din nomenclatura comunistă, iar apoi a ajuns soţie de premier, s-a trezit la bătrâneţe singură, fără soţ, fără casă şi cu venituri modeste.
7 Aprilie 2016