Viaţa după ProTV: Ce fac vedetele care s-au "eliberat" din trust?

Plecarea lui Adrian Sârbu de la şefia CME, compania-mamă a Pro TV, a însemnat încheierea unui capitol important din existenţa postului TV. Nemulţumite de condiţiile impuse de noii şefi, o mare parte din vedete au ales să părăsească televiziunea unde, multe dintre ele, au cunoscut celebritatea.

Pe lângă nume importante care au contribuit la dezvoltarea trustului Media Pro precum Maria Apostol (Director Marketing & Corporate Affairs Pro TV), Andrei Boncea (Director General Media Pro Pictures), Ruxandra Ion (producătoarea telenovelelor de la Acasă TV), Elena Petre (Director Executiv Pro TV), Doina Gradea (Director Pro TV Internaţional), un număr mare de vedete precum Ştefan Bănică, Loredana Groza, Iulia Vântur, Horia Brenciu şi Monica Anghel au încheiat contractele cu postul din Pache Protopopescu.

Echipa emisiunii "Serviciul Român de Comedie"

Primii care şi-au anunţat plecarea după demisia lui Adrian Sârbu au fost cei din echipa emisiunii "Serviciul Român de Comedie" (SRC), care au semnat cu Antena 1. Printre vedetele care fac parte din echipa de la SRC se regăsesc Gina Pistol, Jojo, Toni Grecu şi Monica Anghel. Debutul emisiunii la Antena 1 a avut loc pe 26 martie şi l-a avut ca drept invitat pe Horia Brenciu, fost component al juriului de la Vocea României (Pro TV). Prima ediţie e emisiunii a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,1 milioane de români, fiind întrecut însă de meciul Astra – Petrolul, de pe Pro TV, din semifinalele Cupei României, cu o audiență de două ori mai mare.

Horia Brenciu şi Monica Anghel

Horia Brenciu şi Monica Anghel sunt cei mai noi juraţi de la emisiunea "Te cunosc de undeva". Brenciu şi-a făcut debutul ca şi jurat în cadrul emisiunii pe 29 martie, alături de alături de Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits. Despre revenirea sa la postul care l-a făcut celebru, Antena 1, Horia Brenciu a declarat pentru Libertatea: "De la maşinişti şi regizori de platou, de la directori de imagine şi până la vedetele postului, m-am trezit cu mesaje şi telefoane de genul "bine ai revenit" sau "când ai nevoie de mine mă găseşti aici" sau "chiar mi-era dor să te văd mai des"... Pe scurt, au fost multe zâmbete şi mesaje din toate colţurile trustului. Primul pas a fost plăcut, dar nu sunt deloc omul care să se culce pe-o ureche... Tot ceea ce vreau este să muncesc şi să mă ridic dincolo de aşteptările tuturor, în special ale publicului".

Ştefan Bănică şi Iulia Vântur

Celebra emisiune "Dansez pentru tine" nu va mai fi produsă de Pro TV. Show-ul de vineri seară care făcea audiențe colosale timp de patru ore, a fost scoasă definitiv din grilă, şi odată cu ea au plecat şi prezentatorii emisiunii, Ştefan Bănică şi Iulia Vântur. Dacă despre viitoarele proiecte ale lui Ştefan Bănică nu se ştie încă nimic, Iulia Vântur pare hotărâtă să-şi facă un nume la Bollywood. Frumoasa blondă în vârstă de 33 de ani şi-a făcut debutul în filmele indiene, cu producţia "O teri".

Nicoleta Luciu

Vedeta în vârstă de 33 de ani a semnat şi ea un contract cu postul concurent, Antena 1. Potrivit WOWbiz.ro, urmează ca bruneta să filmeze o emisiune în care va dezvălui paşii pe care îi va urma pentru a slăbi zece kilograme, dar şi noile tratamente pentru bubele cu care s-a luptat în ultimul timp. "Luciu nu mai are contract cu PRO TV şi era normal să îşi găsească un alt angajament, în condiţiile în care nimeni nu a mai chemat-o la discuţii. După o serie de negocieri, a bătut palma cu Antena pentru emisiunea de după-amiază şi, pentru o perioadă, va intra la o cură de slăbire televizată, fireşte, contra unei sume importante, în jur de 5000 de euro! În plus, ea îşi va trata şi bubele în direct şi va vorbi despre problemele pe care le întampină în timpul tratamentelor", au declarat surse din Antena 1.

Nicoleta Luciu a mai colaborat cu Antena 1 în urmă cu 12 ani, când era asistenta lui Horia Brenciu, care prezenta un matinal de pe plajă.

Loredana Groza

După Horia Brenciu care a semnat cu Antena 1, un alt jurat al show-ului "Vocea României" a părăsit trustul.  Astfel, Loredana Groza este primul "guest star" al noului serial de la Kanal D, "Fetele lu’ domn profesor", care a avut premiera pe 12 martie. Loredana a fost invitată specială în primul episod al sitcomului de la Kanal D, care a fost filmat în studiourile de la Buftea. "Am intrat în distribuție la invitația lui Cătălin Cățoiu, prietenul meu de o viață, care mi-a trimis scriptul. Cea mai misto fază este că am jucat cu o... lamă. Și atunci când apare un animal (n.r.: în distribuție), nici nu mai contează cum joci, că toată lumea se uită la el. Am avut o concurență fantastică. Lama mi-a luat fața!", a declarat Loredana Groza, citată de paginademedia.ro.

Alte vedete din Media Pro care au părăsit trustul şi s-au mutat la Kanal D, fiind protagoniştii serialului "Fetele lu’ dom’ Profesor", sunt Octavian Strunilă, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea.