Vedetele din România care seamănă între ele ca două picături de apă

12 Aprilie 2013
Apar toată ziua la televizor, însă dacă nu le pui una lângă alta, nici nu-ţi trece prin cap că ar putea semăna între ele. Este povestea mai multor vedete din ţara noastră care şi-au găsit sosii tot în showbizul românesc.

Laura Cosoi şi Delia Matache par a fi surori

Nu în urmă cu mult timp, mai exact acum două săptămâni, Laura Cosoi a postat pe pagina ei de Facebook o poză în care apare alături de Delia Matache. Descrierea pozei a fost una foarte inspirată: „Reuniune de familie“. Cu toate că cele două vedete nu sunt rude, seamănă perfect.

Lavinia Pârva, varianta mai tânără a Andreei Marin

Anul trecut, paparazzi au fotografiat-o pe Lavinia Pârva când ieşea din blocul lui Ştefan Bănică, tabloidele afirmând că cei doi ar avea o relaţie. Dacă a înşelat-o Ştefan pe Andreea Marin cu Lavinia nu putem spune, dar suntem siguri că cele două seamănă ca două picături de apă.

Andra şi dansatoarea ei Daniela Barbu

Se cunosc de nouă ani de zile, iar între ele nu este nicio legătură de rudenie. Andra şi Daniela Barbu, cunoscută de public mai mult datorită poreclei ei, Pity, sunt de nedespărţit în concerte. Cu toate că Andra are 27 de ani, iar Daniela doar 24, cele două sunt ca două surori gemene.

Anda Adam e obsedată de Bianca Drăguşanu

Pagina de Facebook a Andei este folosită tot mai des de cântăreaţă, care a început, precum Bianca Drăguşanu, să posteze pe reţeaua socială foarte multe poze cu ea, cu animalele ei de companie sau cu alimentele pe care le consumă. Ceea ce este mai straniu este faptul că Anda Adam postează foarte multe poze în care seamănă cu Bianca Drăguşanu.

Lora şi Iulia Vântur, două blonde identice

Laura Cosoi şi Delia Matache nu sunt singurele blonde din showbiz care seamănă între ele. Şi Iulia Vântur şi Lora par a fi surori, chiar dacă între ele nu există nicio legătură de rudenie.