Vedete România: Top 7 taţi care arată sexy. Vezi de ce?

12 Martie 2012
Dacă pe o femeie un copil o împlineşte din punct de vedere emoţional, pentru un bărbat venirea pe lume a unui copil al lui reprezintă, probabil, cea mai puternică dovadă de bărbăţie pe care o poat da. Sunt tată, sunt bărbat! Mulţi sunt cei care gândesc aşa pentru că din acel moment ei trebuie să demonstreze zi de zi, minut de minut că sunt responsabili şi capabil să ţină piept statutului de cap de familie.

Avem câteva exemple de taţi sexy din showbizz-ul actual care, însă, au şi alte motive pentru care să se poate considera sexy.

1. Răzvan Fodor, tată de fată

Considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România, de-a lungul carierei Răzvan Fodor a cucerit o sumedenie de femei prin aerul misterios pe care l-a adoptat întotdeauna. Privirea calculată şi discursul atent urmărit nu l-au transformat într-un personaj penibil, din contră, i-au mărit cota. În mai 2011, vedeta Pro TV a devenit tătic de fetiţă, iar faptul că nu a încercat să-şi stăpânească emoţiile şi să pozeze în tatăl atotştiutor i-a conferit o notă de sexualitate care îl plasează direct pe primul loc.

2. Cristi Chivu, tătic de două fete

Chiar dacă nu este un personaj "extrem" de monden, normalitatea cu care-şi trăieşte viaţa de la înălţimea milioanelor de euro, pe care le câştigă anual, îl transformă într-unul dintre cei mai interesanţi români. Părinte a două fetiţe, Cristian Chivu poate intra în acest top al celor mai sexy tătici de la noi.

3. Adrian Mutu, are două fete şi un băiat

Aflat în plin scandal şi în pericol de faliment, Adrian Mutu este băiatul rău din filmele de acţiune. În antiteză cu această imagine dată de multele scandaluri cu drogurile, bătăile şi nopţile pierdute prin cluburile de noapte, există Adrian Mutu, tatăl a două fetiţe - Adriana (6 ani) şi Maya (4 ani) şi al unui băiat de 10 ani. Acestea sunt cele două imagini care-i conduc viaţa Briliantului, considerat de asemenea unul dintre cei mai sexy bărbaţi din România. În plus, să ne amintim că Mutu a fost un tată foarte tânăr, Mario venind pe lume când el avea doar 20 de ani.

4. Mihai Morar are gemene şi este cel mai fericit

Considerat a fi cel mai bine îmbrăcat bărbat din România în anul 2011, Mihai Morar îşi ţine viaţa personală destul de în umbră. Chiar şi aşa ştim că simpaticul prezentator de la Antena 2 este tatăl gemenelor Mara şi Cezara, astăzi în vârstă de 4 ani. Este sexy, printre altele, şi pentru că are puterea să-şi exprime sentimentele fără să se teamă că va fi mai puţin bărbat. "Da, tati e fericit! Acum un an şi ceva, într-o după amiază de toamnă, am intrat speriat într-o sală pe uşa căreia scria 'Nou Născuţi. Terapie Intensivă'. Simţeam că lumea se prăvăleşte peste mine. Aţi venit atunci mult mai devreme decât vă aşteptam. Dar cand am ajuns în faţa unui incubator pe care scria 'Morar 1 – 1, 800 kg' şi 'Morar 2 – 1,250 kg' milioane de senzaţii bune mi-au străpuns corpul. Deşi medicina vă vedea viaţa prin prisma unor aparate care pâlpâiau, eu mi-am văzut atunci prima oara viaţa prin ochii o doi copii. Şi de atunci am încetat să mai văd viaţa prin mine. De ce oamenii sunt atât de încrâncenaţi? De ce aleargă atât de mult pentru scopuri mici? De ce ura e mai bine vazută decât dragostea? Viaţa e atât de complicată până când iei un copil de mână şi începi să vezi lumea prin ochii lui. Iar când în casa ta sunt două perechi de ochi prin care să te uiţi în jurul tău, ştii ca minunile există", le scria el fetelor acum 2 ani.

5. Dan Bitman, tată de 3 băieţi

Solistul trupei Holograf este, probabil, burlacul cu cei mai mulţi băieţi din România. Nu s-au grăbit să-şi oficializeze relaţia, însă Dan Bitman şi Liliana Ştefan duc o viaţă de familie alături de cei 3 băieţi ai lor. Întotdeauna a fost considerat unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din România, tocmai de aceea, poate, a avut relaţii cu cele mai frumoase femei din showbizz-ul românesc, printre acestea numărându-se şi Tania Budi.

6. Petre Roman, tată de băiat şi fata

Fostul prim-ministru care a cucerit inimele tuturor femeilor cu puloverul lui roşu pe care-l purta la Revoluţie este un tată fericit. Are o fată, pe Oana Roman şi, atunci când se pregătea să devină bunic, la 63 de ani, a devenit din nou tată, Silvia Chifiriuc dăruindu-i un băieţel, pe care l-au botezat Petrus. Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, farmecul nu l-a părăsit pe Petre Roman, ba chiar a fost exagerbat de bucuria de a deveni din nou tată: "Este o bucurie mai intensă decât orice mi-am imaginat", povestea politicianul la Happy Hour.

7. Mădălin Ionescu, tată de băiat şi fată

În timpul primului mariaj, Mădălin Ionescu era un personaj rezervat, ştiam despre el că are o familie minunată şi doi copii. După ce a anunţat că are o relaţie cu Cristian Şişcanu, vedeta Kanal D s-a transformat în bărbatul cuceritor, în prinţul venit pe cal alb care vrea să-şi dea gata iubita. "Soţul meu este cel mai frumos, la chip şi la suflet. Este pasional şi curajos. Este bărbat", o spune chiar Şişcanu şi trebuie să o credem.