Vedete România: Top 7 cele mai sexy iubite de fotbalişti

Pentru că par să aibă cam tot ce-şi doresc cei mai mulţi bărbaţi, şi anume bani, maşini de ultimă fiţă şi cele mai frumoase femei, fotbaliştii sunt admiraţi şi mai ales, invidiaţi.

Pentru că a venit vorba de femei frumoase, ne-am gândit să facem un top al celor sexy iubite de fotbalişti de la noi. Lista de frumuseţi care au trecut prin patul fotbaliştilor este de-a dreptul impresionantă, dar iată care sunt în prezent femeile frumoase din viaţa lor:

1. Alexandru Piţurcă şi Ruxandra Barău

Potrivit showbiz.ro, una dintre cuceririle lui Alexandru Piţurcă, fiul selecţionerului, este Ruxandra Barău, un model supersexy, care face furori în showbizul autohton. Tânăra a fost comparată în nenumărate rânduri cu celebra Rihanna, fiind considerată chiar mai frumoasă decât starul internaţional.

2. Florin Costea şi Ada Nechita

Florin Costea, care activează în prezent la Steaua, a cucerit-o pe una dintre cele mai sexy sportive din România. Este vorba de Ada Nechita, handbalista pentru care Costea face naveta între Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea. "Florin este dependent de Ada, nu face nimic fără să o sune şi să-i ceară sfatul, iar când este liber stă numai cu ea", a dezvăluit pentru cancan.ro un apropiat al fotbalistului.

3. Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu

Transformată din răţuşca cea urâtă în diva sexy, cu ajutorul operaţiilor estetice, Bianca Drăguşanu a devenit, aşa cum se întâmplă cu cele mai multe asistente TV, iubită de fotbalist. Adrian Cristea este cel care a "răpit-o" din braţele fostului iubit, nimeni altul decât Cătălin Botezatu, ceea ce a declanşat la vremea respectivă un scandal monstru şi lacrimi în direct.

4. Ciprian Marica şi Laura Teodoru


După despărţirea de Ilinca Vandici, fotbalistul Ciprian Marica şi-a găsit consolarea în braţele jurnalistei Laura Teodoru. Sexy ştirista de la Realitatea TV i-a pus pe jar inima fotbalistului. Se pare că internaţionalul român de la Schalke 04 a chemat-o pe frumoasa prezentatoare în Germania, să petreacă un weekend împreună, potrivit showbiz.ro.

5. Cristi Tănase şi Alexandra


Stelistul Cristi Tănase e hotărât să se însoare! Potrivit realitatea.net, fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, iubita sa, ascunsă de ochii presei. Stl.ro scrie că Alexandra, logodnica lui Dodel, este din Bucureşti, are 23 de ani, a cochetat pentru o perioadă cu modelingul şi a visat de mică să fie arhitect. În acest moment, noua bombă sexy a lui Tănase este studentă la Administraţie Publică. În plus, se pare că este nu numai sexy, ci şi foarte bogată, potrivit celor din anturajul cuplului.

6. Gabriel Torje şi Gabriela Vander


După şirul de lacrimi vărsat la pierderea Cupei anul acesta, pe când era dinamovist, Gabriel Torje şi-a găsit rapid consolarea în braţele unei brunete focoase. Gabriela Vander, modelul în vârstă de 23 de ani i-a cucerit inima lui Torje şi nici măcar plecarea lui în Italia nu le-a afectat relaţia. Gurile rele spun că frumoasa cu dimensiuni de invidiat, 82-62-89, ar fi practicat videochat înainte de a deveni iubită de fotbalist.

7. Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu


Chiar dacă ba se ceartă, ba se împacă, Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu sunt siguri că sunt suflete pereche. Jucătorul Petrolului se mândreşte de fiecare dată când are ocazia cu iubita lui sexy şi foarte dezinvoltă. În urmă cu câteva zile, cei doi au făcut publice pozele din vacanţa în Dubai.  Andreea Tonciu, care a devenit cunoscută după rolul de asistentă TV concediată în direct de Adriana Bahmuţeanu, poate intra fără probleme în topul iubitelor sexy de fotbalişti.
MAI MULT DESPRE: vedete, modele, fotbalişti, iubite sexy