Vedete România: Top 5 destăinuiri despre viaţa sexuală

Nu puţine sunt vedetele din România care dau detalii picante despre viaţa lor intimă. Mihaela Rădulescu, de exemplu, spune că a plâns ca o isterică atunci când a avut, pentru prima oară, orgasm provocat de un... vibrator. Află alte destăinuiri fierbinţi din dormitorul a 5 vedete din România.

Mihaela Rădulescu

Într-un interviu acordat revistei TV Mania, Mihaela Radulescu a declarat că este atrasă, uneori, de alte femei, mărturisind chiar că a vrut să facă dragoste cu una dintre rivalele ei din trecut: "Era îmbietor de frumoasă", se justifică Mihaela. "Prezenţa a două femei într-o relaţie nu mă încântă decât prin perspectiva sexuală", continuă ea. "Prima oară, după ce am avut orgasm de la un vibrator, am plâns ca o isterică, m-am simţit oribil de tristă", spune ea în "Nişte răspunsuri", un roman care a născut multe controverse. O fi ea personajul din carte?

Ilie Năstase

"Sexul cu Brigitte îmi face bine. Ea arată extraordinar de bine! Acum trebuie să mă menţin şi eu, căci ea are cu 30 de ani mai puţin decât mine", aşa îşi laudă Ilie Năstase iubita într-un interviu acordat EVZ. "Mi-a plăcut sufletul lui. Nu ştiam la ce să mă aştept. Mă aşteptam la mai puţin şi am primit mai mult", îi dă replica Brigitte lui "Nasty", acum în vârstă de 65 de ani.

Valentina Pelinel

"Sexul întreţine relaţia mea cu soţul meu, Cristian Boureanu. Sexul îmi dă o stare de bine", a declarat fostul fotomodel în emisiunea "Poveştiri de noapte", de la Acasă TV. "Menage a trois? Sunt prea posesivă pentru aşa ceva. Nu îmi imaginez să îmi împart partenerul cu altcineva, pentru că e al meu şi numai al meu. Cât despre doi bărbaţi în acelaşi timp - niciodată! E aşa frumos să faci dragoste, şi asta se face cu un bărbat nu cu doi deodată; cu doi deja faci sex. Nu am fantezii sexuale. Dacă îmi doresc ceva, ştiu că am alături omul care îmi oferă totul, mai devreme sau mai târziu", mai declară Valentina pentru site-ul farabarbati.ro.

Dana Săvuică

Ştim foarte bine că Dana este o persoană lipsită de inhibiţii. "Sexul e sursa noastră de viaţă. Suntem destul de liberi în gândire când este vorba despre micile distracţii în pat. Comunicăm foarte mult şi lăsăm ruşinea la o parte. Sexul e foarte important într-o relaţie. Aşa evoluează planeta. Sexul e creaţia omului pentru om. De ce să ne ferim de asta, de ce să ne acoperim trupurile cu foarte multe haine şi minţile cu tot felul de prejudecăţi?!", declară ea într-un interviu pentru cotidianul Ring. Dana, care este căsătorită de 17 ani cu Răzvan Stanciu, susţine că a devorat foarte multe cărţi scrise de Sandra Brown. Cu ajutorul lor a învăţat ce este dragostea, dar mai ales ce înseamnă sexul; fostul fotomodel declară că vorbeşte foarte deschis despre sex şi cu fiica sa, Julie.

Cătălin Botezatu

"Am făcut sex cu fetele de la Burlacul (n.r. emisiunea de la Antena 1), dar nu mă voi căsători cu niciuna", se lăuda Cătălin în toată presa mondenă în septembrie 2010. Tot în acea perioadă declara că a făcut sex în WC-ul clubului Bamboo şi că, spre deosebire de alţi bărbaţi, nu şi-a botezat penisul. Creatorul de modă mai spune că şi-a dus la bun sfârşit toate fanteziile sexuale şi că nu există vreun lucru la care s-a gândit şi pe care să nu-l fi încercat. Designerul a declarat că şi-a început viaţa sexuală la 16 ani. "Era o concurenţă între băieţi şi consideram că cel care va face primul acest pas, va fi cel mai şmecher. Eu am fost şmecher. Aveam 16 ani. Era o blondă frumoasă, studentă în anul I la Medicină, era foarte vânată. Într-o vacanţă s-a întâmplat inevitabilul. Am mers la mine acasă. În afară de o imensă usturime, mă gândeam cum să mă laud în faţa baieţilor. A fost fun!”, povesteşte Botezatu pentru Libertatea.  "Cine nu recunoaşte că o relaţie se bazează foarte mult pe sex e un ipocrit...", mai spune Cătălin.