Vedete România: Top 5 danturi inestetice

Majoritatea vedetelor au o dantură impecabilă. Cu toate acestea, sunt câteva care par să refuze cu încăpăţânare să-şi rezolve problemele dentare, iar altele încearcă, dar rezultatele sunt departe de a fi pozitive. Iată cinci vedete de la noi care au probleme cu dinţii:

Dan Diaconescu

Cu toate că este cel mai bogat jurnalist din România, cu o avere de 33 de milioane de euro, Dan Diaconescu nu se îndură să investească ceva bani în dantura sa. Sau poate teama de dentist este vinovată? Realizatorul TV preferă să-şi păstreze dantura urâtă, chiar dacă este privit de zeci de mii de români aproape în fiecare seară.

Sorin Oprescu

Primarul Capitalei a decis la un moment dat să-şi repare dantura. Cu toate că a mers tocmai până în Portugalia pentru asta, rezultatul este jalnic. Pe lângă faptul că noii dinţi arată cel puţin ciudat, Oprescu nici nu prea poate să vorbească.
"Înfiorător de urât arată dantura. Avea nişte resturi radiculare care i-au fost extrase. Musculatura obrazului s-a lăsat, tot etajul inferior era coborât şi arăta mai moş decât este. Bănuiesc că i s-au făcut două proteze care i-au adus maxilarele la dimensiunea etajului inferior existent înainte. Aşa a crezut medicul respectiv, probabil. Cred însă că i le-au făcut prea mari şi prea dintr-o dată", a declarat medicul stomatolog Carmen Ionescu pentru catavencu.ro.

Andreea Mantea

Frumoasa Andreea Mantea nu prea zâmbeşte în pictoriale. Una dintre cauze ar putea fi "dinţişorul rebel" pe care îl deţine. Un aparat dentar ar putea rezolva cu uşurinţă această problemă şi ar ajuta-o pe Andreea să zâmbească fără inhibiţii. Dacă luăm în considerare şi faptul că există aparate dentare absolut invizibile, nu ne rămâne decât să ne întrebăm ce anume o opreşte pe fosta asistentă TV să apeleze la unul.

Dan Teodorescu

Solistul trupei Taxi este exemplul clar de "aşa nu", în ceea ce priveşte dantura. Dinţii lui sunt foarte strâmbi şi se pare că sunt afectaţi şi de fumatul excesiv.

Romeo Dediu - Holograf

Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf, se numără printre vedetele cu cele mai haotice danturi, dar asta nu pare să-l deranjeze. De curând, muzicianul a fost la un pas de moarte în timpul emisiunii prezentate de colegul său de trupă, Dan Bitman, pe TVR 1, când un cascador i-a tăiat scalpul cu o sabie, în timpul unui truc care nu a decurs deloc bine.