Vedete România: Top 5 coafuri oribile

20 Mai 2011
Unei vedete îi stă bine atunci când iese în evidenţă. Dacă nu este în prim-plan nu se numeşte vedetă. Dacă nu şochează nu are ce căuta pe prima pagină. Dacă nu este implicată într-un scandal, atunci nu există. Aceasta este mentalitatea după care se ghidează lumea bună a României şi, ca nu cumva să fie "exmatriculată", se comportă în consecinţă.

Fie că aleg machiaje stridente, fac declaraţii ameţitoare pe care nici măcar ele nu le înţeleg sau se pozează în fel şi chip, vedetele de la noi trebuie neapărat să epateze.


Părul, de asemenea, este un aliat de nădejde în lupta vedetelor din România pentru a câştiga notorietatea absolută, deşi uneori pare să fie tocmai invers. Îl chinuie, îl întind şi îl modelează doar, doar vor ajunge cât mai în faţa bliţurilor camerelor de filmat. Avem şi exemple...

Ana Maria Prodan, adepta unei freze extreme

De când s-a lansat în showbiz, Ana Maria Prodan este adepta unui bob... artistic. Vorbim, bineînţeles, despre nişte suviţe rebele care, înainte de a fi scoase în lume, sunt "presate", la propriu, în zig-zag.

Iulia Albu, această flapper girl a României

Din "ingredientele" acestui curent despre care vorbeşte în stânga şi în dreapta soţia lui Mihai Albu, evident că nu putea să lipsească părul. La o primă vedere, nu cred că ar avea prea mult de lucru. Un păr dezordonat şi încurcat pe care nu ştiu cum îl va mai putea repara vreodată.

Carmen Pleşea şi codiţele din cârpă

Fără răutate, dar aşa ceva cred că trebuie să fie foarte greu de întreţinut. Dresoare de şerpi, manager al unei agenţii de modele, Carmen Pleşea întrece orice imaginaţie. Are aceste codiţe afro de foarte mult timp, astăzi ajungând să pară, mai degrabă, o grămadă veche de cârpe ieftine.

Ileana Ciuculete şi prietenele ei, culorile

Cântăreaţa de muzică populară este vestită pentru nonconformismul ei. Acesta se resimte şi în coafură, vedeta fiind adepta frezelor cu impact puternic. Elementele pe care le uzitează din plin sunt culorile, gelul şi fixativul.

Maria Dinulescu, de la periuţă la stilul Mireille Mathieu

Actriţa trece de la o extremă la alta. Dacă acum ceva timp a uimit când s-a tuns periuţă, acum este pe stilul francez, un stil devenit celebru datorită artistei Mireille Mathieu. Dacă vedetei din Franţa i se potriveşte mănuşă această tunsoare, din păcate, pe Maria Dinulescu nu prea o avantajează.