Vedete România: Top 10 silicoane

17 Februarie 2011

Silicoanele au devenit un accesoriu obligatoriu în "ţinuta" vedetelor de la noi. Există cel puţin o ştire pe săptămână care să anunţe că o persoană publică a apelat la ajutorul chirurgului estetician pentru a-şi ajusta bustul. Există doctori care s-au îmbogăţit de pe urma acestui fenomen, dar şi persoane nemulţumite care s-au împăcat, în sfârşit, cu imaginea lor. Dacă credeai că aceste practici sunt relativ recente, trebuie să-ţi spun că există o vedetă în România care şi-a mărit bustul în anul 1988. Cine este? Află din Top 10 silicoane "de" România!

Nicoleta Voica, tratament în îndepărtata Americă

Cântăreaţa de muzică populară este prima vedetă din România care şi-a pus implanturi cu silicon în sâni. Intervenţia a avut loc în urmă cu 23 de ani, în Statele Unite, după ce artista îi născuse pe cei doi copii ai săi. "Eu mi-am pus silicoane în urmă cu 23 de ani, pentru că aveam sânii foarte mici şi mă deranja şi pentru că voiam să port rochii decoltate. Eu nu am vrut să mă dezbrac în paginile revistelor. Nu mi-am făcut-o pentru că mi-ar fi reproşat cineva ceva, ci pentru că era un vis de-al meu. Medicii mi-au spus atunci că o voi face pentru toată viaţa şi să mă duc la control numai dacă am probleme. Niciodată nu am avut de suferit de pe urma silicoanelor", declara vedeta, zilele trecute, în emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.

Mihaela Rădulescu a recunoscut până la urmă

Chiar dacă ani la rând, fosta moderatoare TV a negat faptul că şi-ar fi ajustat sânii, la un moment dat, în direct, a decis să recunoască. Mărturisirea nu a venit din senin, ci ca o dezminţire a zvonurilor conform cărora şi-ar fi făcut mai multe intervenţii, la pomeţi, dar şi la nivelul taliei prin scoaterea unor coaste. "Singura operaţie pe care mi-am făcut-o a fost o mărire de sâni, pentru că pe mine nu m-a înzestrat natura cu sâni mari. Datorită doctorului Constantin Stan ... mă simt aşa de împlinită. Tot ce s-a mai scris despre aşa-zisele mele operaţii de scoatere a unor coaste sau intervenţii la pomeţi sau la picioare sunt lucruri false.", a mărturisit vedeta.

Andreea Marin nu recunoaşte

Există un adevărat mit în ceea ce priveşte sânii fostei Zâne a Surprizelor. Mulţi sunt cei care cred că Andreea Marin are silicoane, chiar dacă vedeta nu a discutat niciodată despre acest subiect. Marek Vâlcu, cunoscut medic estetician, a dărâmat acest mit, declarând răspicat că vedeta chiar a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-şi mări bustul: "Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşează foarte bine".

Daniela Gyorfi: "Mihaela Rădulescu m-a convins să-mi pun silicoane"

Vedeta este, la rândul ei, o deschizătoare de drumuri în acest domeniu. Acum se află la a treia pereche de silicoane, prima operaţie fiind realizată în anul 2000. "Imaginea contează foarte mult, eu am silicoane din anul 2000, nu am fost prima care a făcut acest lucru, Mihaela Rădulescu îşi pusese înaintea mea, însă nu a vrut să se afle, a recunoscut până la urmă şi mi-a spus la momentul respectiv că este foarte încântată. Cu ea am discutat foarte mult despre cum se simte şi dacă este mulţumită de noul ei look".

Jojo, cu silicoanele la vedere în "Poker"

În pelicula mai sus amintită în care le dădea replica unor monştri sacri ai cinematografiei româneşti, Gheorghe Dinică, Horaţiu Mălăele, spectatorii au putut vedea splendoarea de silicoane pe care le are Cătălina Grama. Sigur, acest lucru nu este o noutate, vedeta nu a făcut niciodată un secret din faptul că şi-a mărit bustul. Mai mult decât atât, în anul 2006 vedeta a recunoscut că a apelat la o a doua intervenţie chirurgicală, de schimbare, de această dată: "Mi-am schimbat implanturile pentru că aşa trebuie. Primele expirau după cinci ani, aşa că a fost absolut necesar să le schimb. Astea pe care le am acum sunt garantate zece ani", declara Jojo, atunci.

Anda Adam: "Mi-am pus silicoane pentru că aveam piept de bărbat"

Şi Anda Adam este una dintre vedetele din România care are silicoane de foarte mult timp. Vedeta recunoaşte că a apelat la această intervenţie chirurgicală din necesitate. "Pe acea vreme mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment mi-am dat seama că semănam, la piept, cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam două variante: să mă mai îngraş sau să-mi pun silicoane", a declarat vedeta la emisiunea "Conferinţa de presă", de la Antena 2.

Iulia Vântur este mulţumită acum

Chiar dacă anul trecut circulau zvonuri conform cărora iubita lui Marius Moga ar fi renunţat la silicoane, vedeta a ţinut să le dezmintă. "Nu am renunţat la implant, sunt doar speculaţii. Am avut o singură intervenţie chirurgicală. Nu mă joc cu trupul meu, sunt mulţumită de mine, cu tot ce am", spune Iulia. Implantul şi l-a făcut în anul 2007, la Bacău, la clinica medicului Constantin Stan. "Este adevărat. Nu aveam un complex foarte mare legat de acest subiect, dar am considerat că vreau să fac asta pentru a mă simţi şi mai bine. Nu regret nici o secundă că am făcut acest pas şi nu am de ce să mă ascund, am făcut-o pentru mine şi pentru confortul meu psihic, pentru nimeni altcineva", declara vedeta atunci pentru Pro TV Magazin.

Andreea Raicu, de două ori

Despre sânii iubitei lui Tudor Chirilă se ştie că "au avut de suferit" două intervenţii chirurgicale. Prima a avut loc în 2005, iar cea de-a doua în 2007, la clinica aceluiaşi medic Constantin Stan, din Bacău. Vedeta nu a recunoscut niciodată că are silicoane, dar nici nu a negat această informaţie, mulţumindu-se să spună că: "Pot să am sau nu silicoane. Acest lucru ţine de intimitatea mea, nu-mi voi face publică viaţa particulară.".

Andreea Spătaru, silicoanele i-au mărit considerabil contul

Fosta asistentă TV a recurs la această intervenţie chirurgicală la sfârşitul anului 2007. Chiar dacă dimensiunea sânilor naturali nu a reprezentat niciodată o problemă pentru Andreea Spătaru, tânără a simţit nevoia să facă această intervenţie pentru a da fermitate sânilor. "Nu eram foarte hotărâtă să fac acest pas. Am mers la o consultaţie şi fără să-mi dau seama a venit ziua operaţiei. Ar fi fost prea târziu să mă răzgândesc. Nu am fost niciodată complexată de dimensiunile bustului meu, însă, de când am slăbit, acesta şi-a pierdut din volum. Atunci mi-a venit ideea operaţiei", declara atunci vedeta. Întreaga operaţie a constat-o pe blondă în jur de 3.200 de euro.

Cristina Spătar, 8.000 de euro pentru o pereche de sâni noi

Acesta a fost preţul pe care l-a plătit artista, în urmă cu aproape 6 ani de zile, în Italia, însă nu prea-i place să vorbească despre acest subiect. Mai mult decât atât, numărul operaţiilor estetice pe care le are la activ artista este egal cu... 8, dintre care trei sunt la nivelul sânilor.