Vedete România: Top 10 nunţi de fiţe în 2011

26 Decembrie 2011

În afară de multitudinea de scandaluri care a împânzit mondenul românesc în anul ce tocmai se încheie, este de remarcat şi faptul că nu au lipsit nunţile din peisajul autohton. Care mai de care, vedetele din România au încercat să-şi îndeplinească dorinţele, dar şi să facă spectacol pentru că, nu-i aşa, perspectivele financiare sunt incerte. Astăzi vom discuta despre 10 dintre cele mai spectaculoase astfel de evenimente din 2011.

1. Cristi şi Alina Borcea, nuntă de un 1 milion de euro

Pe 28 august a avut loc cea mai aşteptată nuntă din România anului 2011. Cristi şi Alina Borcea şi-au unit destinele şi în faţă lui Dumnezeu, după ce cununia civilă a avut loc pe 20 iunie, la primăria oraşului Voluntari. Naşi le-au fost Gigi şi Luminiţa Becali. Evenimentul a fost organizat într-o locaţie exclusivistă din Otopeni, unde după 8 ani de relaţie extraconjugală, cei doi Cristi Borcea şi Alina Vidican au devenit, oficial, soţ şi soţie.

2. Natalia Barbu a devenit soţie de miliardar

Milionarul Nicolae Sota, aflat în topul celor mai bogaţi oameni din România, s-a căsătorit pe 14 iunie cu artista Natalia Barbu. Cununia civilă, dar şi cea religioasă au avut loc în aer liber chiar pe malul mării, iar petrecerea de după tot pe plajă, într-un cort de cinci stele. La începutul anului viitor, fosta reprezentantă a Moldovei la Eurovision va aduce pe lume primul copil al cuplului.

3. Gabriela Vrânceanu-Firea s-a căsătorit cu primarul din Voluntari

Nunta a avut loc pe 10 iulie şi a fost oficiată la Capela din curtea Palatului Ştirbey. Vedeta Antenei 3 şi Florentin Pandele au avut parte de o slujbă religioasă de cununie oficiată de un sobor de 5 preoţi, naşi fiindu-le Gigi şi Luminiţa Becali. 16 artişti români au cântat pentru nuntaşi, printre aceştia numărându-se Mirabela Dauer, Angela Similea, Corina Chiriac, Elena Gheorghe, Monica Anghel sau Adrian Minune. Meniul a fost alcătuit din preparate tradiţionale, dar şi exotice. Decorul petrecerii a fost unul desosebit, dedicat exclusiv mirelui. Nuanţele marine şi tortul în formă de vapor au avut menirea să-i amintească primarului din Voluntari de perioadă în care era comandat pe vas. Petrecerea a culminat cu un foc de artificii, surpriză pentru invitaţi, care se pare că i-a costat pe miri aproape 20.000 de euro.

4. Oana şi Viorel Lis, în sfârşit căsătoriţi

După ce în 2010 au spus "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă, pe 10 iulie anul aceasta soţii Lis s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. "Relaţia dintre mine şi Viorel este una ieşită din comun, sunt de acord cu asta. Nici eu n-am crezut la început în ea, că va dura. Dar eu sunt fericită, Viorel e fericit şi asta e tot ce contează! El singur a declarat că nicio femeie din viata lui nu l-a făcut aşa fericit şi îndrăgostit", a declarat Oana Lis pentru showbiz.ro, precizând că scopul ei nu a fost să se mărite cu acesta. Slujba a fost oficiată la Biserica Sfântul Andrei din Capitală.

5. Cabral a transfomat-o pe Andreea Pătraşcu în doamna Ibacka

După ce miercuri, 2 iunie, s-au căsătorit civil, sâmbătă - 4 iunie - Cabral şi Andreea, vedetele Acasă TV, şi-au pus şi pirostriile. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Odăi din Otopeni, iar petrecerea a avut loc la piscina resturantului Ambasad'Or. Pentru cei 200 de invitaţie, mirii au scos din buzunar peste 60.000 de euro.

6. Aylin Cadâr, nuntă de trei zile şi trei nopţi

Actriţa de la Acasă TV a avut o nuntă de basm, la Neptun, pe 28 mai. "Am avut parte de o nuntă ca-n poveşti, şi am avut invitaţi frumoşi şi muzică excelentă. Totul la superlativ, fără să exagerez, mai ales că nu-mi stă în fire", a declarat frumoasa actriţă. Pentru petrecerea care a durat trei zile şi trei nopţi, tânăra a ales trei ţinute.

7. Antonia, nuntă şi botez în aceeaşi zi

Antonia, devenită celebră în România cu piesa "Morena", s-a căsătorit religios cu iubitul ei, Vincenzo, pe 7 mai. În aceeaşi zi, mirii şi-au botezat şi fetiţa, Maya, născută în septembrie. Tânăra, care a copilărit în America, şi-a ales o rochie de mireasă simplă, model sirenă, fără trenă, dar cu un voal foarte lung. Piesa de rezistenţă a ţinutei ei a fost buchetul realizat din flori albastre, exact ca şi ochii ei.

8. Nadine s-a căsătorit cu un avocat

Frumoasa mulatră a devenit de sâmbătă - 5 iunie, soţia avocatului Dragoş Apostolescu şi în faţa lui Dumnezeu. Cei doi au realizat cununia civilă anul trecut, atunci când Nadine era însărcinată cu băieţelul lor. Cei doi s-au căsătorit la Biserica catolică Sf. Petru şi Pavel din Bucureşti, naşi fiindu-le Petre si Silvana Berciu, patronii clubului Office din Capitală.

9. Luminiţa Anghel, nuntă pe malul mării

Luminiţa Anghel şi Silviu Dumitriade s-au căsătorit pe 7 octombrie, pe o plajă din Mangalia, iar căsătoria a fost oficiată de primarul oraşului. Vedeta a declarat atunci că de când l-a întâlnit pe Silviu, este cea mai fericită femeie din lume. Ceremonia a durat mai puţin de o oră şi a fost oficiată în mijlocul plajei. Invitaţi, alături de cei doi proaspeţi căsătoriţi, au fost naşii, dar şi băiatul solistei, David, şi câţiva prieteni apropiaţi.

10. Corina Drăgulescu, soţie şi în faţa Bisericii

După multe obstacole, Marian şi Corina Drăgulescu sunt soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu, de pe 4 iunie. Cei doi s-au cununat la biserica Popa Soare din Capitală, singurul motiv de tristeţe fiind absenţa socrilor mari de la eveniment, care anunţaseră dinainte că nu vin din cauza unor conflicte financiare mai vechi. Spre uimirea tuturor, Corina a preferat să intre desculţă în biserică, pentru a fi la fel de înaltă ca şi soţul ei.