Vedete România: Top 10 cele mai frumoase "grase"

27 Iulie 2011

Chiar dacă au probleme de greutate, nu putem spune că sunt neapărat urâte. Supuse testului Anaface.com, o parte dintre vedetele cu probleme de greutate din România au scos chiar un scor bun. Cel mai mare punctaj l-a obţinut fosta moderatoare a show-ului "Noră pentru mamă", 8,58, iar cel mai mic Monica Anghel cu 6,25.

Ultimul slide explică exact care este mecanismul prin care funcţionează soft-ul de pe site-ul Anaface.com şi, în plus, vezi exact cum şi unde trebuie să pui punctele.

1. Gabriela Cristea, nota 8,58

Fosta moderatoare a show-ului "Noră pentru mama" a obţinut cel mai bun punctaj. Chiar dacă au existat o sumedenie de fluctuaţii de greutate în viaţa ei, se pare că acestea nu şi-au pus amprenta pe figura vedetei.

2. Viorica de la Clejani, nota 7,89

Interpreta se ţine tare şi se clasează pe locul 2. Obişnuită să le dea replica tuturor celor care fac comentarii răutăcioase la adresa ei, de acum Clejanca are încă un motiv de mândrie: e grasă, dar frumoasă.

3. Ozana Barabancea, nota 7,72

Poate acest loc trei o va îmbărbăta pe vestita cântăreaţă de operă care trece de câteva luni bune printr-o adevărată dramă. La începutul acestui an, medicul ei dermatolog, Mihaela Leventer, i-a făcut o injecţie de hidratare a pielii care pur şi simplu a desfigurat-o. "Sunt foarte supărată şi vreau ca vinovaţii să plătească! Nu mi s-a spus de la bun început că pentru câteva zile voi fi pur şi simplu oribilă. Am pielea feţei ca o scoarţă de copac. Nu pot să îmi sărut nici măcar copiii. Mi-e groază să mă uit în oglindă", mărturisea atunci artista.

4. Adriana Bahmuţeanu, nota 7,71

Soţia lui Silviu Prigoană este peste tot. Acum, după ce în sfârşit s-a mutat la casă nouă, în vila din centrul Bucureştiului, Adriana Bahmuţeanu mai are un motiv de bucurie: a luat nota 7,71 şi se află pe locul 4.

5. Rita Mureşan, nota 7,70

Fost manechin de profesie, Rita Mureşan a şocat când şi-a făcut apariţia în public cu multe kilograme în plus. Toată lumea s-a mirat la vederea acestei schimbări, însă pe ea pare să nu o deranjeze deloc. Locul cinci în acest clasament nu este decât o palidă consolare pentru o fostă regină a frumuseţii.

6. Minodora, notă 7,61

Chiar dacă a dispărut oarecum din atenţia opiniei publice, Minodora rămâne una dintre artistele de început ale muzicii de petrecere din România. Chiar dacă la capitolul siluetă, Minodora nu a fost niciodată un model, talentul şi sinceritatea nu i le poate lua nimeni. "Nu-mi place să cânt manele, prefer să cânt R&B, însă numai aşa pot să câştig bani să-mi întreţin familia", povestea artista la un moment dat.

7. Catinca Roman, nota 7,32

Fata rebelă a Mioarei Roman, care a îndrăznit să facă un copil cu un striper, ocupă aici locul 7. Unul modest, la fel ca şi realizările ei din ultima vreme. A încercat o colaborare muzicală cu fostul component al trupei Stigma, Claudiu Mirică, şi nu i-a ieşit. Acum încearcă să se reapuce de modă. A lansat o colecţie, dar ecourile nu prea se mai aud.

8. Oana Roman, nota 7,25

Chiar dacă încearcă să demonstreze cu toate puterile că nu o interesează felul în care arată, lăsându-se pozată în ipostaze din ce în ce mai... nepotrivite, Oana Roman ar trebui să fie coştientă de imaginea ei, pentru că - nu-i aşa - un om care face comunicare ştie cel mai bine cât este ea de importantă.

9. Teo Trandafir, nota 7,13

După ce tocmai a trecut pe lângă moarte, probabil că pe Teo Trandafir nu o interesează cât este sau nu de frumoasă. Totuşi, merită să ştie că se află pe locul 9, cu 7,13 puncte din 10.

10. Monica Anghel, nota 6,25

Proaspăta mămică a ieşit pe locul 10, cu 6,25 de puncte. Chiar dacă la capitolul frumuseţe nu stă cine ştie ce, se vede treabă că-i merge foarte bine pe plan personal şi profesional. Bunăoară, tocmai ce a devenit mămica lui Aviv, iar colaborarea cu Europa FM merge perfect.

Model de lucru

Se alege o poză în care să se vadă cât mai mult din faţă, eventual se prinde părul pentru a fi descoperite urechile şi fruntea. Apoi, conform modelului se bifează cele 17 puncte fixe, în funcţie de care softul face măsurătorile pentru a determina dacă trăsăturile tale sunt simetrice.