Vedete România: Top 10 câştiguri de Revelion

8 Ianuarie 2011
Artiştii de la noi au reuşit să câştige, în noaptea de Revelion, sume la care oamenii de rând se tem să viseze. Se vehiculează cifre cu multe zerouri în coadă cu care se poate achita cu succes un apartament sau măcar un avans decent pentru un imobil într-o zonă de lux. 60.000 de euro, 30.000 de euro sau 26.000 de euro într-o Românie care trece, în această perioadă, prin criză economică.

Inna le-a luat banii polonezilor

Mignona artistă, care a reuşit să se afirme într-un timp extrem de scurt, şi-a ridicat atât de sus cota încât a reuşit să semneze un contract pentru Revelion, în Polonia, pentru suma de 60.000 de euro.

Voltaj, navetă între Bucureşti şi Otopeni

Nu ştim unde i-a prins miezul nopţii, însă ştim cu siguranţă că erau mult mai bogaţi în acel moment. De ce? Membrii trupei Voltaj au câştigat în noaptea dintre ani, pe două concerte - unul la Otopeni şi unul în Bucureşti - 30.000 de euro.

Proconsul, "călătorie" de 26.000 de euro

Bodo a renunţat la concertele religioase şi a ales ca în noaptea de Revelion să plece prin ţară împreună cu trupa Proconsul. A fost cu spor, dacă este să ne gândim că au revenit acasă cu 26.000 de euro în plus.

Smiley, clubbing cu spor

Artistul se poate lăuda că a muncit la căldurică în noaptea de Revelion, s-a distrat şi a făcut şi ceva bani. Ceva mai mulţi, pentru că  a strâns 15.000 de euro pentru trei concerte în trei cluburi bucureştene.

Iris, început promiţător

Este clar că solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, a depăşit cu brio problemele de sănătate pe care le-a avut, martor stă şi succesul din noaptea de Revelion, alături de formaţia din care face parte. După două concerte, artiştii au plecat acasă cu suma de 15.000 de euro.

Direcţia 5 a "cotit-o" corect...

... şi cu spor spre cei 15.000 de euro căştigaţi în noaptea dintre ani, din cele şase contracte pe care le-au semnat.

Holograf, unul dintr-o lovitură

Antamaţi de Primăria Capitalei să cânte în Piaţa Revoluţiei, membrii trupei Holograf au câştigat în noaptea de Revelion 12.000 de euro. În plus, ei au compus şi sloganul evenimentului, "Bucureştiul începe cu tine".

Aurel Moldoveanu a muncit, dar a meritat

Şase concerte a avut de onorat artistul, însă nu i-a părut rău pentru că acum este mai bogat cu 12.000 de euro.

Anna Lesko, bani din clubbing

Basarabeanca nu s-a lăsat mai prejos, dar nici nu a urcat foarte sus. Din două concerte pe care le-a susţinut în Bamboo şi Maxx, Lesko a plecat acasă cu 8.000 de euro. Nu ştim câţi i-au mai rămas după incidentul din Franţa, unde a ajuns la spital din cauza unui "coleg" de pârtie inconştient!

Buzdugan şi Morar, amfitrioni de lux

Vedetele radio au acceptat să prezinte Revelionul din Piaţa Constituţiei şi au făcut-o cu spor, pentru că au început anul cu 5.000 de euro, în plus, în cont.