Vedete România: Top 10 asemănări izbitoare între părinţi şi copii

7 Ianuarie 2012
Orice copil este urmărit de întrebarea "Tu cu cine semeni" sau de concluzia "Da, clar, semeni cu maică-ta!". Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul vedetelor. Nu de puţine ori s-a spus despre personajul X că seamănă cu tatăl lui, la fel de celebru, sau despre personajul Y că seamănă cu mama lui.  Astăzi vom prezenta punctual 10 astfel de asemănări dintre vedete şi părinţii sau copiii lor.

Ştefan Bănică Jr. (45 de ani), copia seniorului

Din generaţiile anilor '90 puţini sunt cei care şi-l mai amintesc pe Seniorul Bănică, însă din spusele părinţilor sau bunicilor se poate afla că a fost, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni actori ai României. Actorul a decedat în mai 1995, la vârsta de 62 de ani. Asemănarea dintre cei doi bărbaţi Bănică este izbitoare: "Mi-a plăcut mereu să mi se spună că semăn cu tata. L-am invidiat, dar am mers pe drumul meu. Am făcut liceul de muzică şi apoi am studiat teatrul. Cine mai cânta în anii '90 rock'n'roll?!", spunea Bănică Jr. la un moment dat.

Ionuţ Dolănescu, identic cu tatăl lui celebru

Despre Ionuţ Dolănescu (40 de ani) s-a spus întotdeauna că este rezultatul cel mai bun dintre Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu - decedat la 65 de ani, doi oameni frumoşi şi talentaţi. Însă la prima vedere este clar că fiul seamănă mai mult cu tatăl, mai ales astăzi, când nu mai are chiar 20 de ani. "Pe mine şi pe tata ne-a unit cântecul. Eram o curiozitate pentru public în 1981. Cred că tata, la fel ca mama, nu m-ar fi urcat pe scenă dacă nu ştia că am talent, de aceea mă simt dator să readuc în faţa publicului cântecele lui. Voi interpreta cântecele vechi", povestea Ionuţ Dolănescu după moartea tatălui său.

Călin Geambaşu (36 de ani) seamănă cu tatăl şi la trup şi la suflet

Coordonatorul orchestrei de la "Dansez pentru tine", Petre Geambaşu (69 de ani), are un fiu care-i seamănă trup şi suflet. Au aceeaşi meserie, se îmbracă la fel, vorbesc la fel şi, mai ales... se mişcă la fel.

Alexandra Matei, copia mamei ei, Nico

Dacă le vezi de departe sau din spate nu prea-ţi vine să spui care dintre ele este mama sau fiica, de teamă să nu faci vreo gafă. Asta este situaţia în momentul în care le pui una lângă cealaltă pe Nico (42 de ani) şi pe fata ei, Alexandra (22 de ani).

Florin (44 de ani) şi Florin Piersic (76 de ani), doi la pachet

Chiar dacă Juniorul a fost întotdeauna copleşit de notorietatea tatălui şi a spus că nu-l va putea egala vreodată, în esenţă cei doi "Piersici" sunt identici. "Nu gândim la fel pe meserie, sunt zone de interes diferite. Dar sunt prea mare ca să mai fiu întrebat ce se întâmpla acum 15-20 de ani, când nu ştiam pe unde o să merg (...) Nu sunt în competiţie cu seniorul. Ştiu că pe el îl opreşte toată lumea şi vrea să pună mâna pe el... Are o energie foarte bună şi împrăştie foarte mult bine în jurul lui. Mă chinui să fac asta la un nivel mai mic şi în alte feluri", explica, la un moment dat, Florinel.

Loredana Groza (42 de ani) şi Elena Boncea (14 ani), mamă şi fiică glamour

Din punctul de vedere al trăsăturilor, cele două seamănă perfect şi acesta a fost un lucru evident încă din copilăria fiicei. Acum, asemănarea este şi mai puternică, pentru că Elena adoră să se îmbrace la fel ca mama ei, binecunoscută pentru gusturile bune pe care le are în materie de modă.

Anastasia (59 de ani) şi Ileana Lazariuc (30 de ani), două frumuseţi răpitoare

Singura diferenţă notabilă dintre cele două, pe lângă diferenţa de vârstă care nu se vede, este culoarea părului. Trăsătura comună şi evidentă este frumuseţea cu care ambele au reuşit să sucească multe minţi.

Valentin Uritescu (71 de ani) i-a luat fiului său, Bogdan, meditator pentru bătaie

"Când fiul meu Bogdan era mic, mă enerva că-l băteau toţi copiii din cartier. Aşa că am luat un profesor să-l înveţe să se bată. Alţi elevi aveau meditatori la matematică şi la română, fiul meu avea meditator la bătaie", povesteşte marele actor despre fiul lui, actor la rându-i. Asemănările fizice dintre cei doi sunt evidente, însă nu ştim dacă şi Valentin Uritescu a avut nevoie de meditator la bătaie în copilărie.

Mădălin Voicu Junior, Mădălin Voicu Senior: seamănă, dar nu răsare

Asemănările fizice dintre cei doi sunt evidente, la fel şi cele la nivel emoţional. Probabil că acestea sunt motivele pentru care bărbaţii nu s-au înţeles niciodată. "Noi aveam o relaţie normală maximum şase luni! După aceea ne certam! Nu contează cine începea, chiar nu are nicio importanţă!", a declarat Juniorul într-o emisiune TV. "Mădălin Voicu a fost supărat pe mine acum vreo 5-6 ani că poate nu mă adunasem de pe drumuri. Aveam o viaţă mai boemă, îmi trăiam viaţa. Dar de atunci m-am însurat... am revenit la normalitate!", a continuat acesta.