Vedete România: 7 relaţii inventate

Despre unii dintre ei, ani de-a rândul, s-a scris că ar avea o relaţie, în timp ce despre alţii s-a spus chiar că ar avea şi copii. Sunt vedetele de la noi care trec periodic prin cuplări "aranjate" de presă sau de oamenii din jurul lor. Succesul acestor poveşti este de proporţii, publicul reacţionând foarte bine atunci când vine vorba de poveşti de dragoste. Această strategie este adoptată şi de televiziuni care obişnuiesc să-şi cupleze vedetele sau să arunce nişte subtilităţi vizavi de posibilele relaţii de amor care s-ar putea infiripa între personalităţile din ograda lor.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel

De peste 30 de ani formează cel mai iubit şi apreciat cuplu de actori de comedie. Împreună au intrat în istoria teatrului românesc şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că ar fi iubiţi în viaţa particulară. Pe seama acestui fapt, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel s-au distrat întotdeauna şi de fiecare când au avut ocazia au negat. Fiecare dintre ei are propria familie. Alexandru Arşinel este căsătorit şi are doi băieţi, iar Stela Popescu a fost căsătoriă cu Puiu Maximilian, bărbatul care i-a făcut cel mai mare rău atunci când a murit: "Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru".

Camelia Şucu şi Elan Schwartzenberg

În vara anului 2009, după ce amândoi trecuseră printr-un divorţ, despre fosta soţie a boss-ului de la Mobexpert şi despre fostul soţ al Mihaelei Rădulescu s-a spus că ar avea o relaţie. Concluzia a fost trasă după ce, cei doi au fost văzuţi luând masa la hotelul Vega din Mamaia. La puţin timp după izbucnirea scandalului, cei doi au negat această relaţie. "Camelia Şucu e o foarte bună prietenă de-a mea şi, de asemenea, suntem parteneri în unele afaceri. Prin urmare, natural, ne întâlnim frecvent şi ne asumăm reciproc bârfele aferente. Dar mai clar: nu, nu sunt cuplat cu Camelia Şucu", declarat bărbatul pentru Libertatea. "Eram la masă, la o discuţie de afaceri cu Dana Săvuică, pe terasa hotelului Vega. Camelia Şucu ne-a ţinut companie maximum 30 de minute, povestindu-ne, printre altele, că a venit să facă plajă la Vega, ea fiind cazată la hotelul Rex", adăuga atunci Schwartzenberg.

Ştefan Bănică Jr. şi Adriana Nicolae

Aflat în plin scandal media, ne aducem aminte că Ştefan Bănică Jr. a fost protagonistul mai multor implicaţii cu iz romantico-sexual. Cel mai puternic, în care a fost implicat şi un copil, este cel în care s-a spus despre el că ar fi tatăl copilului Adrianei Nicolae. "Nu se pune problema unei relaţii între mine şi Adriana. Noi am fost doar colegi la teatru, iar ea mi-a fost, atât mie, cât şi soţiei mele, instructoare de fitness. Dacă cineva are vreun dubiu, se poate face oricând testul ADN", a declarat vedeta la "Happy Hour". Zvonurile au apărut după ce Adriana Nicolae a declarat că tatăl fetiţei ei este un actor, un fost iubit şi îl cheamă Junior.

Florin Piersic Senior şi Emilia Popescu

Pornind de la spectacolul "Străini în noapte", în care joacă cei doi actori, şi de la divorţul Emiliei Popescu, mult timp s-a vehiculat că Piersic Senior ar fi cucerit-o pe mai tânăra lui colegă de scenă. "Nu am avut nicio legătură cu Emilia Popescu. Ea îmi place ca parteneră de spectacol, dar atât. Probabil că am o legatură sentimentală cu ea, dar nimic mai mult. Sunt decepţionat de cele scrise. Nu am veleităţi de cuceritor la 73 de ani. Eu mă port cu ea extraordinar, dar atât", a declarat actorul într-un interviu acordat ziarului Libertatea. "Discuţiile din familia Ştefănescu (n.r. numele de familie al Emiliei Popescu după căsătorie), sincer, nu mă interesează. Sunt convins că în viaţa Emiliei Popescu nu există numai Florin Piersic. Pe mine nu mă întreabă nimeni dacă divortez de soţia mea Anna Piersic, pe care o ador?", a completat actorul.

Ilinca Vandici şi Vladimir Drăghia

Deşi despărţită de puţin timp de fotbalistul Ciprian Marica, despre Ilinca Vandici s-a spus că s-ar fi cuplat cu Vladimir Drăghia, unul dintre colegii ei din distribuţia filmului "Narcisa Sălbatică". Vedeta a negat, însă, existenţa unei relaţii cu bărbatul: "Mă simt bine singură, vreau să-mi găsesc echilibrul interior. Nu sunt împreună cu Vladimir. Nu mă deranjează că m-au cuplat cu el, însă mă deranjează faptul că presa tabloidă a scris că m-am cuplat cu trei bărbaţi în două săptămâni", a declarat Vandici. "Nu am schimbat niciodată bărbaţii ca pe şosete. Ştim cu toţii ce înseamnă o despărţire, nu poţi să te iei de gât cu oricine. Nu sunt genul care să stau să mă pup în maşină cu cineva, aşa cum s-a scris despre mine şi Vladimir. Plus că nu stau cu cineva de dragul audienţei", a declarat Ilinca pentru revista TV Satelit.

Oana Roman şi George Ciubotaru

Despre fiica lui Petre Roman se scrie foarte mult la capitolul iubire. A fost cuplată de-a lungul timpului cu mai mulţi bărbaţi, cel mai recent regizorul George Ciubotaru, însă de fiecare dată a negat că ar fi adevărat. Mai mult decât atât, tânăra a declarat zilele trecute că toţi bărbaţii care au fost prezentaţi ca şi iubiţii ei, nu-i sunt decât prieteni şi despre cei care contează nu s-a scris niciodată nimic. "Sunt o femeie singură şi independentă şi mi-e foarte bine aşa. Nu depind de nimeni, nu dau socoteală nimănui, mi-e foarte bine aşa, cred că multe ar vrea să fie ca mine. În momentul în care va veni un bărbat care vrea să mă ia aşa cum sunt, cu rele şi cu bune, şi care vrea să îşi asume această responsabilitate, mă voi aşeza la casa mea", a spus Oana Roman la Agentul VIP.

Radu Vâlcan şi Mădălina Manole

Vedetă în clipul "Când sunt cu tine", realizat în anul 2000 de Mădălin Manole, a fost Radu Vâlcan. La vremea respectivă şi multe luni după s-a scris că cei doi au avut şi o relaţie mai mult decât profesională, chiar dacă Mădălina Manole era căsătorită. Această informaţie a revenit în actualitate şi în momentul în care artista a decedat. Şi atunci şi acum, Radu Vâlcan nu a făcut decât să nege orice relaţie amoroasă dintre el şi regretată artistă. "Relaţia a fost una strict profesională. Astfel de speculaţii sunt nefondate", a declarat Radu Vâlcan.