Vedete România: 6 personaje de balamuc din showbiz. Fă cunoştinţă cu ele!

27 Februarie 2012

Te uiţi la TV şi te sperii?  Ai uneori senzaţia că platourile de televiziune s-au transformat in terenuri de luptă? Aceste aspecte care-ţi repugnă în fiecare zi nu ar fi nimic fără personajele principale, oameni care ţin cu tot dinadinsul să fie la TV şi care fac orice pentru banii pe care-i câştigă. Astăzi am ales să vorbim despre 6 dintre ei pentru simplul motiv că gesturile lor au şocat opinia publică în ultima perioadă.

Mihai Gâdea a uitat că este un director la TV şi s-a dezlănţuit în jigniri

Cel care a intrat în colimatorul realizatorului TV a fost preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, pe care Gâdea l-a făcut "dobitoc" şi "nesimţit" în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3, "Sinteza Zilei". Discuţia celor doi a început de la situaţia bolnavilor de cancer care sunt într-o situaţie disperată după ce firma Mundifarma, principalul producător de morfină, a anunţat că se retrage de pe piaţa din România. Acuzat de Duţă că le-ar lua apărarea firmelor de medicamente, Gâdea a izbucnit: "Dacă spuneţi asta, sunteţi un nesimţit. Eu iau apărarea bolnavilor de cancer şi leucemie care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, înseamnă că sunteţi un dobitoc", au fost cuvintele adresate lui Lucian Duţă. La finalul acestei declaraţii, s-au auzit ropote de aplauze în platou.

Pe Ioana Popescu nici gerul n-o poate face să stea cu hainele pe ea

Ziaristă, porno star, "tragic star", puţine sunt cuvintele care o pot descrie cu adevărat pe Ioana Popescu. Dacă în perioada în care vorbea despre fotbaliştii care i-au căzut la aşternut era inofensivă, acum, a devenit din ce în ce mai periculoasă. La câteva săptămâni după ce a apărut la Capatos şi a încercat să cânte o piesă rock, o prestaţie care i-a oripilat atât pe spectatori, cât şi pe telespectatori, Ioana Popescu recidivează, dar de această dată în zăpadă. Bruneta s-a pozat goală pe o alee din Pădurea Băneasa... Un alt pictorial din seria nudurilor Ioana Popescu, printre care şi cel în care s-a pozat plină de sânge, într-o cadă parcă extrasă din decorul unui film de groază.

Maria Dinulescu a reuşit cel mai tare clip comic din viaţa ei

Fără să vrea, actriţa proaspăt mutată în Statele Unite a reuşit să realizeze un videoclip abulic în care-şi prezintă noua viaţă. Seamănă izbitor ca atmosferă din clipul ”Ţăranul cu Maserati”. Culmea este că nici nu s-a străduit foarte mult dacă stăm să ne gândim că subiectul este chiar ea şi viaţa pe care o duce în ţara tuturor posibilităţilor. Filmarea, postată pe contul de Vimeo al Mariei Dinulescu, o înfăţişează pe actriţă înotând în piscina unui hotel şi începând apoi să îşi descrie programul zilnic într-o engleză stricată.
Băieţii cu mult umor la purtător nu au putut rata o astfel de "captură", realizând o serie de parodii care mai de care mai haioase.

Maria's Life from Maria Dinulescu on Vimeo.

Ioana Tufar, un fel de domnul Goe în variantă Happy Hour

Avea 191 de kilograme când a fost descoperită de Cătălin Măruţă, astăzi are 93,3, însă până pe 1 martie ar fi trebuit să aibă cu 20 mai puţin. Un lucru evident imposibil, însă nu din cauza faptului că fiica Andei Călugăreanu nu a fost ajutată, ci din cauza faptului că gratuitatea tuturor lucrurilor pe care le-a primit au făcut-o să nu le aprecieze. Pe parcursul celor doi ani de când a început să se lupte cu kilogramele în plus, a slăbit 100 de kilograme, dar a şi încălcat regulile strice ale dietei. Ioana Tufar a fost surprinsă la fast-food sau a chiulit de nenumărate ori de la sală. Deşi are 35 de ani, comportamentul şi scuzele pe care le găseşte atunci când este pusă la zid din cauza greşelilor pe care le face, sunt de nivelul unui copil de 5 ani.

Ioana Tufar nu pare sa vrea sa slabeasca pe happyhour.protv.ro

Nikita se întoarce!

După ce în România şi-a făcut o imagine de fată dură, de care se fereşte toată lumea, blondina a plecat în Spania unde nu a fost mai brează. Nici nu ajunsese bine pe tărâm spaniol că a fost ridicată de poliţie, din cauza scandalurilor pe care le-a făcut alături de tatăl fetiţei ei. Deşi plănuia să stea la rude, Nikita a ajuns într-un centru dedicat mamelor singure. Toate bune şi frumoase, până când la uşă a apărut tatăl fetiţei.

"A început să mă bată. A dat cu pumnii şi cu picioarele în mine, de faţă cu toată lumea. Voia să-mi ia copilul!", a declarat Nikita, pentru www.stl.ro.

Aşa cum o cunoaştem cu toţii, Nikita nu a stat cu mâinile în sân. A ripostat şi a început o bătaie în toată regula. Poliţiştii chemaţi de angajatul centrului i-au arestat pe cei doi protagonişti.

"Ajutaţi-mă, mi-au luat copilul! M-au bătut la secţie şi mi-au luat copilul. Un poliţist şi o poliţistă m-au bătut! Nu ştiu o boabă de spaniolă. Au venit nişte femei , aveau nişte condici, cred că sunt martore sau nu ştiu ce. Mi-au pus la dispoziţie un avocat din oficiu, dar nu înţeleg ce se petrece! Sunt a nimănui aici!"

Iată că a trecut un an de atunci, iar Nikita a revenit în ţară, poposind fix în studioul celor de la Cancan TV. Îmbrăcată cu o rochie vaporoasă, blondina a declarat că vrea să se cizeleze, că s-a recăsătorit şi că a mai făcut un copil, un băieţel de data aceasta.

Mădălina Pamfile, crescută de Mazăre şi folosită de Capatos

Din păcate, noua asistentă a lui Capatos a devenit imaginea adolescenţilor din România. La nici 19 ani a pozat goală, de două ori, s-a cuplat cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea şi a devenit asistentă TV la un Show Păcătos. Este elevă în clasa a 12-a, dar asta nu pare a fi o oprelişte. Mai mult decât atât, ca să nu mai fie probleme, a ales să se transfere de la Jean Monnet, la un liceu particular, unde nu are nimeni nimic de zis vizavi de toate apariţiile domniţei.

"Tu eşti o sclavă a unui sistem care exploatează naivitatea ta, pe care eu am numit-o prostie şi aşa scrie şi în DEX!
", i-a spus Monica Tatoiu adolescentei într-un schimb dur de replici care a avut loc între ele, în studoiul Cancan TV.