Vedete România: 6 femei celebre care distrug imaginea iubiţilor

3 Februarie 2012

Despre piţipoance am tot vorbit, despre Bianca şi Bote asemenea, însă ceea ce se întâmplă în showbizz, dacă ne uităm la exemple precum Anca Pandrea, Brigitte Sfăt sau Victoria Blochină, este imposibil de ratat. Aceste doamne şi nu numai ele par a-şi fi făcut un scop din a-i distruge public pe bărbaţii care le sunt sau le-au fost alături. Prin acţiunile sau declaraţiile pe care le fac, nu reuşesc decât să creioneze o imagine totalmente diferită a soţului sau partenerului, faţă de ceea ce ştia publicul.

Anca Pandrea îl face pe Iurie Darie de râs

Totul a început de la scandalul porno în care cei doi mari actori au fost protagonişti. Şocul a fost atât de mare încât reacţiile au început să apară rând pe rând, toată lumea acuzând-o pe Anca Pandrea că-l manipulează pe soţul ei. Cel mai vehement în susţinerea acestei teorii a fost chiar fiul actorului, regizorul Ducu Darie, care, a declarat la emisiunea "Acces Direct", că tatăl lui are momente când "este absent şi că el nici măcar nu realizează că s-a dezbrăcat". Apoi, Ducu Darie a ţinut să precizeze că nu este vorba despre un început de Alzheimer, aşa cum a crezut toată lumea, ci că este "pur şi simplu de la bătrâneţe". Acest periplu al acţiunilor înteprinse de respectabila actriţă au continuat şi săptămâna aceasta când a venit la "Happy Hour" să-şi vândă butoaiele pentru că, după cum singură declara, nu mai au din ce să trăiască. Nici acest ger nu le este mare prieten, obligându-i pe cei doi, după ce le-au îngheţat ţevile, să topească zăpadă ca să se spele, lucru mărturist tot de actriţă. "Am o oală mare, în care pun zăpadă, o topesc şi asta e. Aşa fac baie, iar pentru gătit am cumpărat apă plată", a spus vedeta la Happy Hour.

Brigitte Sfăt, un minus de imagine pentru Ilie Năstase

La momentul în care a devenit publică, relaţia dintre fosta legendă a tenisului românesc, Ilie Năstase, şi o doamnă proaspăt eliberată de la puşcărie, Brigitte Sfăt, a şocat pe toată lumea. În afară de trecutul pătat al... timişorencei, este evidentă diferenţa pe toate planurile dintre ea şi fosta doamnă Năstase, Amalia. În timp, toate aceste diferenţe, prezentate iniţial la nivel teoretic, au putut fi descoperite în viaţa de zi cu zi a fostului sportiv. Ieşirile necontrolate, certurile în plină stradă între cei doi, dar şi apariţiile tot mai dese şi deocheate în emisiunile tabloid au ştirbit tot mai mult prestanţa bărbatului care a intrat în istoria tenisului naţional şi mondial.

Monica Gabor, blestemul domnului Irinel Columbeanu

Chiar dacă pasiunea pentru femeile frumoase şi tinere a milionarului de la Izvorani nu a debutat  odată cu întâlnirea Monicăi Gabor, pentru Irinel Columbeanu această relaţie a reuşit clar să-i distrugă imaginea de afacerist respectabil. Sunt de referinţă relaţiile cu Romaniţa Iovan, Blanche sau Anna Lesko, însă niciuna dintre ele nu a ţinut prima pagină a ziarelor aşa cum a făcut-o cea cu Moni. De la tânăra băcăuancă publicul a aflat că Irinel Columbeanu este "geniul malefic de la Izvorani", este omul care i-a sechestrat copilul pe care l-a recuperat cu executorul judecătoresc sau este omul care a înşelat-o cu două blonde în jacuzzi-ul din locuinţa conjugală în timp ce ea era plecată cu treabă prin America.

Oana Lis, sfârşitul fostului primar al Capitalei, Viorel Lis

Soţii Lis nu reprezintă o premieră, nu ei au inventat adulterul, nu au fost primul bărbat însurat şi prima secretară care se cuplează. Ceea ce este şocant este faptul că în cazul lor, imaturitatea a învins în faţa maturităţii. Pe vremea când era primar al Capitalei, între anii 1997 - 2000, nimeni nu ar fi crezut că-l va vedea pe domnul Lis costumat în Shrek într-o emisiune la TV, cu frunze în cap pe Facebook sau cu soţia şi garderoba ei la TV, unde să vorbească despre greutatea peste limita normală a partenerei de viaţă.

Victoria Blochină, ieri mama copilului lui Victor Piţurcă, azi cel mai mare duşman

Selecţionerul naţionalei de fotbal este protagonistul unui scandal de proporţii în showbizz-ul românesc. De câteva luni, fosta lui amantă care i-a dăruit şi un băieţel, face turul televiziunilor unde vorbeşte despre faptul că Piţurcă şi-a uitat copilul, Edan, un băieţel de 4 ani, nu-i plăteşte pensie alimentară şi, mai nou, nici nu-l mai recunoaşte ca fiind copilul lui. Timp de zece ani cei doi au format un cuplu, însă astăzi lucrurile s-au schimbat total pentru ei. "Victor nu mi-a dat niciun semn de când am intentat proces. Nu şi-a mai văzut copilul din august şi asta spune multe", a declarat femeia la Cancan TV. "Nu pensia alimentară e punctul de interes al acestui proces, ci stabilirea paternităţii. Domnul Piţurcă a ştiu să fie tată pentru acest copil timp de trei ani şi acum nu-l mai recunoaşte, asta e problema".

Oana Zăvoranu a măturat pe jos cu Pepe

"Este homosexual", "L-am înşelat că nu mai simţeam nimic cu el", acestea sunt doar două dintre declaraţiile pe care le-a spus Oana Zăvoranu la adresa fostului ei soţ şi sunt singurele care pot fi rostite în public. Cunoscută pentru temperamentul său vulcanic, fosta Querida nu s-a abţinut nici atunci când a fost prinsă în fapt de Pepe şi părăsită pe motiv de adulter. Chiar dacă ea era cea în culpă, vedeta nu s-a abţinut de la scandal, a acuzat, a tunat şi fulgerat, a urlat sau leşinat. Chiar dacă în prima repriză cel şifonat a fost Latin Loverul, ulterior situaţia s-a întors, favorabil, spre el.