Vedete România: 5 noi poveşti de dragoste din lumea mondenă

13 Februarie 2012

Pentru că publicul s-a obişnuit cu un peisaj monden plin de scandaluri, beţii, ipocrizie, infidelitate, greu mai observă lucrurile frumoase, puţine ce-i drept, care se petrec în această lume gri. Există câteva persoane care-şi trăiesc în linişte poveştile de dragoste, trăiesc frumos, nu-şi strigă iubirea în public, dar nici nu se ascund atunci când aceasta este dată în fapt. Despre aceşti oameni am decis să discutăm astăzi.

Marian Vanghelie, îndrăgostit nebuneşte de Oana Niculescu-Mizil

Începutul de an a stat sub semnul dragostei pentru doi dintre membri PSD. O relaţie de amor născută între doi oameni la care nimeni nu se aştepta. Chiar dacă iniţial au negat că ar avea o relaţie, adevărul nu a putut fi ascuns mult, primul care a confirmat existei unei idile între ei fiind chiar primarul sectorului 5. "Relaţia mea cu Oana este foarte naturală şi normală! Ceea ce dumneavostră nu ştiţi este că atât eu, cât şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunţăm public în ce fel suntem liberi sau nu. În continuare, relaţia nostră o să fie discretă. Tot ce pot să vă spun este că, de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului şi a tuturor problemelor, eu şi soţia mea nu mai avem o relaţie aşa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relaţia noastră trebuie să existe doar pentru educaţia copilului", a declarat Marian Vanghelie, aseară, în emisiunea "CanCan TV", de la Kanal D. Mânată de sinceritatea iubitului ei la puţin timp după, pe blogul personal, Oana Niculescu-Mizil recunoştea la rându-i relaţia. "Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă", îşi începe mărturisirea Oana Niculescu Mizil pe blogul personal.

Pepe a recunoscut până la urmă relaţia cu Raluca Pastramă

Chiar dacă a fost cuplat cu multe domniţe singure care se perindă prin lumea mondenă bucureşteană, chiar dacă s-a vehiculat de foarte multe ori că Pepe s-ar fi o oprit la Raluca Pastramă, până mai ieri nimeni nu dădea ca sigură nicio relaţie amoroasă pe care ar fi putut-o trăi Pepe. Asta până când el a decis să recunoască public că se iubeşte cu bruneta. "Nu locuim împreună deocamdată. Raluca m-a cucerit prin simplitatea ei. Mi-a zis că nu este genul care să vrea să apară în presă, să iasă în evidenţă, iar pentru mine acest lucru contează foarte mult. Nu vreau să mă grăbesc să mă însor, dar nu exclud ideea asta". Mai mult decât atât, chiar în aceste zile se vehiculează ideea că iubita Latin Lover-ului ar fi deja însărcinată, fapt neconfirmat de cântăreţ, dar intens aşteptat după cum singur declara în emisiunea "Conferinţa de presă", de la Antena 2. "Pentru anul 2012 îmi doresc foarte mult un copil, vreau să-l ţin în braţe. Raluca Pastramă ar putea fi mama copilului meu. Este capabilă şi este pregătită".

Ştefan Stan în plin proces de cucerire

Este cea mai nouă vedetă din peisajul monden din România după ce a cucerit trofeul "Vocea României", dar şi inimilor domnişoarelor care sunt atrase de băieţii răi cu vocea răguşită. Chiar dacă vorbeşte foarte puţin despre viaţa lui personală, rezumându-se să spună că a fost căsătorit în America, dar că relaţia nu a mers, Ştefan Stan mărturiseşte că este îndrăgostit acum. "Vorbesc cu o fată, chiar aseară i-am dăruit un buchet mare de trandafiri. Vreau să o cuceresc, dar vedem ce se mai întâmplă", a spus Ştefan Stan la emisiunea "Te vreau lângă mine", de la Kanal D. Artistul preferă să nu dea prea multe amănunte despre această iubire, spune doar că domnişoara l-a cucerit cu ochii ei căprui.

Rodica Miron, asistenta lui Morar, se iubeşte cu un patron de taxi

Blondina de peste Prut a tras lozul cel mare după ce a venit în România. După relaţia cu fotbalistul Dacian Varga, Rodica Miron s-a reorientat şi bine a făcut. În mrejele ei a căzut Robert Constantin, băiatul lui Nicu Constantin, un important om de afaceri care deţine o firmă de taxiuri în Capitală şi mai multe afaceri în Dubai. Asistenta TV se bucură din plin de iubirea tânărului, alegându-se în scurt timp cu silicoane, un inel de 3.000 de euro, un apartament de lux închiriat şi o rentă lunară. În plus, în curând, tânăra urmează să primească şi o maşină de fiţe, iubitul ei achitând deja avansul.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu, uimesc pe zi ce trece

Chiar dacă iubirea lor nu este aşa de nouă în peisajul monden din România, despre dragostea dintre Radu Vâlcan şi Adela Popescu nu putem avea decât cuvinte de laudă. Chiar dacă iniţial părea strategia de marketing perfectă pentru promovarea produselor pe care le au cei de la PRO, iată că idila lor s-a transformat într-o relaţie adevărată, iar de curând s-au mutat împreună. Vizibil încântat de schimbările din viaţa lui, Vâlcan a postat pe contul său de Facebook o poza chiar din dimineaţa zilei lui de naştere, însoţită de următorul comentariu: "o' ziua mea' perfectă".