Vedete România: 5 iubiri neaşteptate. Vezi de ce sunt ciudate

Unele persoane se potrivesc atât de bine încât este o adevărată încântare să le vezi împreună. Dar există şi varianta opusă, când oameni care par să nu aibă nimic în comun formează un cuplu. Astfel de exemple vedem adesea în showbiz-ul românesc, iar cel mai proaspăt este idila dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Iată cinci cupluri care nu par să se potrivească absolut deloc:

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost fotografiat alături de colega sa de partid Oana Mizil într-o staţiune din Franţa. Vanghelie a declarat că are o relaţie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizând că atât el, cât şi aceasta au încheiat relaţiile cu foştii lor parteneri de viaţă.

"Relaţia mea cu soţia a încetat într-un fel sau altul. Eu şi Oana avem o relaţie civilizată şi corectă, suntem două persoane libere. Nu ne-am înşelat partenerii de viaţă. Soţul ei şi soţia mea ştiu că avem o legătură. De un an de zile am decis că relaţia mea cu soţia nu mai poate funcţiona. Noi mai avem o legătură doar de dragul copilului", a spus Vanghelie la Kanal D.

"Am fost împreună şi în România, dar nu aţi apucat să ne vedeţi. Nu am de ce să mă ascund. Dacă voi simţi nevoia să o iau de mână pe Oana, în public, o să o fac", a mai precizat primarul.

Relaţia dintre cei doi este cu atât mai neobişnuită şi neaşteptată prin faptul că ambii erau deja implicaţi în relaţii de lungă durată, dar pe care, se pare că le-au încheiat înainte de a-şi începe idila. În urmă cu câteva zile, însă, Vanghelie a negat că ar avea o aventură cu colega sa de partid, spunând că nu este altceva decât "un joc politic mizerabil".

Gabriela Firea şi Florentin Pandele

La nici un an după moartea primului său soţ, Gabriela Firea s-a decis să se recăsătorească. Surpriza cea mare a fost că alesul inimii nu este altul decât Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari. Cei doi par fericiţi şi împliniţi, mai ales că peste câteva luni vor deveni părinţi.

Dar cuplul nu a scăpat de gurile rele care au pus relaţia la îndoială, au acuzat-o pe realizatoarea TV că s-a recăsătorit prea devreme după moartea primului soţ sau chiar că l-a "vânat" pe primarul bogat al oraşului Voluntari.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

După o căsnicie discretă alături de Amalia Năstase, Ilie Năstase pare că şi-a schimbat complet preferinţele în materie de femei.

Brigitte Sfăt, actuala iubită a fostului tenismen şi viitoarea sa soţie, este cât de poate de dezinvoltă, necenzurată şi lipsită de diplomaţie. De curând, Brigitte a uitat că se află la un eveniment monden împreună cu alte 200 de persoane şi l-a dojenit serios pe Năstase de faţă cu ceilalţi invitaţi.
Brigitte Sfăt a fost acuzată de tâlhărie şi condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, din care a efectuat doi.

Relaţia dintre cei doi este cu atât mai neaşteptată cu cât fostele iubiri ale lui Ilie Năstase sunt vedete de talie internaţională, printre care Diana Ross sau Dominique Grazia.

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc

Cine s-ar fi aşteptat ca Petre Roman, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni din România, să divorţeze după 30 de ani de căsnicie pentru a se căsători cu o cântăreaţă? La doi ani după divorţul de Mioara Roman, Petre Roman a luat-o de soţie pe Silvia Chifiriuc, care aştepta deja primul lor copil.

Dacă Petre Roman are un trecut respectabil, Silvia are unul cât se poate de controversat. Fostele sale relaţii cu bărbaţi bogaţi şi mult mai în vârstă au adus-o pe primele pagini ale ziarelor de scandal, imediat ce s-a aflat că este proaspăta iubită a lui Roman.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

Cu toate că îşi fac declaraţii de dragoste în direct şi îşi recită texte pline de amor, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil par un cuplu ciudat.

Diferenţa de vârstă dintre ei, imaginea de divă sexy a Mihaelei şi cea de puşti amuzant pe care o afişază Dani nu sunt deloc compatibile şi ne fac să credem că ceva nu este cum ar trebui să fie.