Vedete România: 5 feţe care se dezintegrează

Operaţiile estetice nereuşite, excesul de acid hialuronic în buze şi pielea întinsă la maximum le-a tranformat pe câteva dintre vedetele autohtone în apariţii şocante. Feţele lor par artificiale, deformate şi parcă la un pas de a se "dezintegra". Iată câteva dintre ele:

Bianca Drăguşanu

De la "răţuşca cea urâtă", Bianca Drăguşanu a ajuns în scurt timp diva sexy, siliconată şi intens retuşată.
Dacă în urmă cu ceva ani îşi făcea apariţia în emisiunea "Din dragoste", prezentată de Mircea Radu, cu multe kilograme în plus, în prezent Bianca arată ca o păpuşă Barbie vie.

Problema este că fosta iubită a lui Bote pare să fi devenit dependentă de operaţii estetice şi silicon, iar buzele ei sunt dovada clară că vedeta începe să exagereze. Buzele foarte voluminoase, umflate artificial, par să atârne efectiv, iar intevenţiile menite să le facă mai apetisante nu fac altceva decât să le deformeze şi mai mult.

Marinela Niţu

Soţia lui Miron Cozma este o adevărată fană a siliconului, a operaţiilor estetice şi a tuturor produselor menite să-i mărească sânii, dar mai ales buzele. Marinela este, de fapt, una dintre primele vedete care şi-a mărit buzele la extrem, iar acum se văd consecinţele. Conturul buzelor este cel puţin ciudat, iar pe alocuri neregulat. De asemenea, pielea din jurul ochilor este atât de întinsă încât ochii par de pisică.

Denisa Tănase

Denisa, una dintre cele două surori care formează trupa Bambi, pare să aibă o problemă serioasă cu buzele. Injecţiile menite să îi facă buzele mai apetisante au depăşit deja limita normală, iar buzele cântăreţei au ajuns efectiv să "atârne". Jumătatea brunetă a trupei Bambi abia mai reuşeşte să vorbească!

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi nu se teme să vorbească despre operaţiile ei estetice, spre deosebire de multe alte vedete. Cântăreaţa recunoaşte chiar că prima operaţie de mărire a sânilor a dat greş, ceea ce a împiedicat-o să-şi alăpteze fetiţa. Nici chipul vedetei nu pare să fi scăpat de bisturiu, el fiind rearanjat de injecţiile cu botox sau cele pentru mărirea buzelor. Efectul nu este tocmai de lăudat. Buzele Danielei sunt defomate, iar pleoapele par să fie căzute din cauza intervenţiilor.

Simona Sensual

Şi Simona Sensual a făcut exces de acid hialuronic. Buzele ei, pe care le ţine de fiecare dată când are ocazia ţuguiate, sunt disproporţionale comparativ cu restul feţei. Iar ca o adevărată piţipoancă, le pune în evidenţă printr-un ruj în nuanţe ţipătoare de roz. "S-au folosit două fiole de acid hialuronic pentru buzele mele, deşi în mod normal se foloseşte o jumătate de fiolă", a declarat Simona pentru Click. La fel ca şi în cazul celorlalte vedete care au întrecut măsura, buzele Simonei s-au deformat şi parcă stau să se dezintegreze...