Vedete România: 5 femei în "criză" la 40 de ani

9 Martie 2011

Fiecare dintre noi, fie că suntem bărbaţi sau femei, trecem prin aşa numita criză vârstei de mijloc. Unii dintre noi alegem să înşelăm, alţii să divorţăm, alţii să ne cuplăm cu persoane mai tinere decât noi. De acest sindrom al vârstei de 40 de ani nu scapă nici vedetele de la noi şi, mai mult decât atât, la câteva dintre ele se află în plină desfăşurare. Catinca Roman, Tania Budi, Oana Zăvoranu sau Romaniţa Iovan sunt numai câteva exemple.

Catinca Roman se iubeşte cu un tinerel

Urmând parcă exemplul sorei sale mai mici, Catinca Roman - 44 de ani, a descoperit secretul tinereţii veşnice: bărbaţii care au jumătate din vârsta ei. După ce a fost surprinsă ieşind la braţul unui tinerel din una dintre cafenelele de fiţe din Dorobanţi, zilele trecute au apărut în presă fotografii în care cei doi erau surprinşi pupându-se cu foc într-un club bucureştean. Se pare că pe tinerelul amorez îl cheamă Alexandru şi nu a terminat încă liceul. După experienţa tristă pe care a avut-o cu Bebe, tatăl fetiţei ei, Catinca s-a gândit că cel mai bine este să-l creeze pe viitorul iubit după chipul şi asemănarea ei. Poate aşa va fi şi ea fericită.

Tania Budi şi-a arătat nurii la Antena 1

Este adevărat că arată perfect la cei 43 de ani pe care îi are şi după ce o perioadă a stat în umbră, constanţeanca a decis să atace din nou lumea mondenă. Şi cum putea să o facă dacă nu prin goliciune? Ceea ce era până mai ieri un artificiu folosit de domnişoarele aspirante la statutul de vedete, iată că le foloseşte foarte bine şi domniţelor cu ştate vechi în ale mondenităţilor, dar care au fost puţin uitate. Ca să demonstreze că încă mai poate şi încă mai are cu ce, Tania Budi a acceptat să joace, în telenovela "Narcisa sălbatică", o scenă de sex în duş. Cadrele au fost trase, iar sânii actriţei au ridicat audienţa

Oana Zăvoranu, idilă cu un politician

Dragostea anunţată cu surle şi trâmbiţe, declaraţii de amor în direct, iubire, iubire şi iar iubire. Asta simţea până mai ieri Oana Zăvoranu pentru soţul ei, Pepe. Toate acestea par a fi uitate pentru că mai nou Oanei i s-au cam aprins călcâiele după un domn politician, în vârstă de 26 de ani. Aşadar, cu cât inaintează în vârstă cu atât se îndrăgosteşte de bărbaţi mai tineri. Când s-a căsătorit cu Pepe, acesta avea 27 de ani, iar ea 33, acum când are 37 de ani, îl place pe Tudor Ionescu care are 26. Punct ochit, punct lovit!

Romaniţa Iovan şi avocatul mai tânăr

Creatoarea de modă are 46 de ani, iar iubitul ei, Iulian Gogan, 34 de ani. Idila celor doi durează de doi ani, iar în vara anului trecut, Romaniţa vorbea şi despre căsătorie. Este imposibil să uităm scandalul născut la divorţul de Adrian Iovan, petrecut culmea acum doi ani de zile. Încă de pe atunci se vorbea că Romaniţa renunţă la căsătoria cu pilotul pentru acest avocat tânăr, în plină ascensiune

Mihaela Rădulescu şi al ei Dani

Să fie tot criza femeii la 40 de ani cea care a făcut posibilă relaţia de dragoste dintre Mihaela Rădulescu şi  Dani Oţil. Acum doi ani când a început povestea de amor, ea avea 39 de ani, iar el 28. Cei doi se iubesc şi astăzi chiar dacă o fac de la distanţă, pentru că ea stă la Monte Carlo şi el în România. În ciuda acestui lucru, Mihaela Rădulescu declară: "E tot o iubire, deşi unii îi pun eticheta asta rece şi inspidă de 'relaţie la distanţă'. Doar are alte reguli, alte intensităţi, alte doruri şi... probabil mult mai multe şanse să ţina".