Vedete România: 5 familii cu scandalul în sânge

3 Noiembrie 2011

Există o vorbă în popor: "Cine spune că nu se ceartă, minte". E drept, în fiecare familie există discuţii, tensiuni, frustrări, însă nu în fiecare familie sunt şi vedete. Atunci când ai un statut, se presupune că trebuie să respecţi reguli ce ţin de bunul simţ şi trebuie să fii mai puţin preocupat să-ţi faci imagine cu orice preţ. Aceste lucruri se uită subit în mijlocul unui scandal, iar cei care practic fac parte din aceeaşi familie, ajung să-şi spele rufele în public, denigrându-se şi  distrugându-şi reputaţia.


Showbizz-ul românesc ne-a oferit în ultima vreme o colecţie de scandaluri în familie.

Familia Truică distrusă după 16 ani de Patricia Kaas

El este Remus Truică, actual miliardar, fost consilier în cabinetul lui Adrian Năstase. Ea este Irina Truică, soţie şi mama gemenelor. După 16 ani de relaţie, căsnicia s-a terminat, iar toate probele o indică pe Patricia Kaas ca fiind cea care a declanşat infernul în care trăiesc cei doi încă din luna iunie. De atunci s-au scurs acuzaţii de tot felul şi de o parte şi de alta, încercări de reconciliere şi, mai nou, acte de violenţă şi certificate medico-legale. Punctul culminant al scandalului, desfăşurat în mare parte în faţa opiniei publice, s-a consumat în weekend-ul trecut când Irina Truică a sunat la 112 să-şi reclame soţul de agresiune. "M-a lovit! Nu aţi vrea să fiţi în locul meu!", a spus, plângând, femeia, după ce a fost audiată. Înainte să-şi spună versiunea în faţa procurorilor, Remus Truică a negat cu vehemenţă acuzele aduse de cea care încă îi este soţie. "Când a venit azi (n.r. - ieri) poliţia, noi ne certam în curte. Am lăsat-o să ţipe şi am intrat în casă. Nu am lovit- o. E un plan mafiot al Irinei, care vrea să-mi creeze o anumită imagine. Totul a început aseară (n.r. - sâmbătă), când a venit să vadă fetele. Singurul ei scop era să ia nişte obiecte. I le dau, dar numai cu un proces- verbal, pe care ea nu a vrut să-l semneze. E a şaptea plângere pe care o face împotriva mea. În dosarul de divorţ am cerut să ni se facă expertize psihiatrice", a povestit milionarul.

Familia Gabor, circ şi voie bună

Pentru familia fostei Scorpii de la Izvorani, weekend-ul trecut a fost motiv de dans şi voie bună, chiar dacă iniţial nu se anunţa atât de fericit. Sora cea mare a Monicăi, Alina, s-a căsătorit cu un individ dubios, cu un trecut italian întunecat. Potrivit Cancan, Marius Flueraru a fost condamnat la doi ani de puşcărie după ce a fost acuzat în Italia de falsificare de carduri. Aceasta nu este chiar cea mai scandaloasă informaţie despre această nuntă. După ce, iniţial, jurnaliştii au fost înjuraţi de mire, vorbele de duh s-au mutat în... profunzimea familiei, când Emil Gabor, tatăl celor 3 surori, şi Dinu Damaschin, autointitulatul tată a lor, şi-au schimbat câţiva pumni şi câteva vorbe de duh. Emil Gabor a sărit la bătaie când l-a văzut pe Damaschis postat în faţa bisericii, unde avea să fie oficializată cununia religioasă. "Ce cauţi tu, mă, aici?", i-a zis Emil Gabor. Damaschin i-a replicat că el a avut grijă de fete şi că a vrut să le aducă un cadou, o cană pe care a imprimat fotografii cu cele trei surori. El a ameninţat că vine după alai şi îi va distruge nunta Alinei. Iată cum scandalurile se ţin lanţ de Monica Gabor, în special după ce a divorţat de Irinel Columbeanu.

Familia Moculescu, jocuri de noroc, artă şi sex pe bani

Acestea sunt trei dintre elementele definitorii ale familiei compozitorului. Despre el se ştie că îi place să viziteze destul de des cazinourile, muzica este domeniul care i-a adus în atenţia publicului, talentul lui Horia Moculescu neputând fi contestat de nimeni. În ceea ce priveşte scandalurile sexuale, se poate spune că responsabilă cu ele este Mariana Moculescu. Despre ea s-a scris că s-ar fi prostituat şi chiar ea a recunoscut într-o înregistrare făcută publică acum câteva luni. "De ce a trebuit să ... pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului. Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea! Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea. Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă...", îi spunea Mariana Moculescu fiicei sale, la un moment dat, prin telefon. Teoriile care susţin stilul de viaţă nu tocmai ortodox al fostei soţii a compozitorului nu au încetat să apară o dată cu această mărturisire, din contră acestea au fost alimentate şi realimentate de alţi bărbaţi care au avut de-a face cu bruneta trecută de 40 de ani.

Familia Dolănescu, ceartă pe bani, aur şi opere de artă

Au trecut 2 ani de la moartea lui Ion Dolănescu şi iată că scandalul dintre cei doi moştenori ai lui nu încetează. Analizând însă în profunzime problema vom constata că, în ciuda aparenţelor, familia Dolănescu a trăit mereu sub presiunea scandalurilor şi a certurilor. Încă din tinereţe, Ion Dolănescu a avut multe de împărţit de cea care i-a fost soţie, Maria Ciobanu. Au urmat apoi câteva decenii de duşmănie, răzbunare prin intermediul copilului, în speţă, Ionuţ Dolănescu. Apoi, scandalul s-a mutat între tată şi fiu. Chiar Ionuţ Dolănescu a declarat, la un moment dat, că tatăl său l-a renegat din cauza unor diferenţe de opinie. Iată, de ce, conflictul de astăzi nu poate fi interpretat decât ca o continuare a unui obicei vechi de câţiva zeci de ani.

Familia Zăvoranu, blesteme, vrăjitorii şi plângeri penale

Dacă ar fi să dăm un premiu pentru cele mai certăreţe familii, de departe premiul cel mare l-ar câştiga fără doar şi poate, cea mai bogată familie din Afumaţi. Scandalurile pe avere dintre cele două femei, Mărioara şi Oana sunt, parcă fără de sfârşit. Se înjură, se blesteamă, se ameninţă, se ceartă ca la uşa cortului. Dar, analizând serios situaţia, se poate spune că nici nu le interesează foarte mult să se termine pentru că, nu-i aşa, au multe de câştigat de pe urma acestor certuri şi, de cele mai multe ori, este vorba de mulţi bani.