Vedete România: 5 divorţuri la care nu te aşteptai

19 Noiembrie 2011
Există oameni care-ţi dau impresia că sunt făcuţi ca să rămână împreună pentru totdeauna. Există cupluri despre care nu ai putea gândi niciodată că ar putea divorţa. Toate aceste cazuri, însă, pot fi sortite eşecului din varii motive şi pot uimi pe toată lumea. Anul acesta au fost câteva cazuri în care partenerii au hotărât, spre uimirea tuturor, să sfârşească în faţa judecătorului şi să pună capăt unei căsnicii care s-a întâmplat, în toate cazurile, din iubire.

Catrinel Menghia i-a spus Adio! italianului ei

Este una dintre cele mai frumoase românce şi un manechin de succes în Italia. Până mai ieri era şi o soţie fericită care spunea că soţul ei, Massimo Brambati, este cel mai bun amant de pe pâmânt. În ciuda diferenţie de vârstă, de 19 ani, Catrinel şi fostul fotbalist italian s-au căsătorit 2005, anul în care frumoasa a împlinit 20 de ani. Iată că acum, Catrinel Menghia a decis să se separare de Brambati, în principal, din cauza geloziei lui. Cei doi s-au despărţit în urmă cu şase luni, când Catrinel a decis să-şi părăsească soţul şi să se mute din apartamentul de 1,5 milioane de euro pe care îl aveau impreuna în Milano, primit ca dar de nuntă de la tatăl fostului fotbalist.

Potrivit cancan.ro, despărţirea de Catrinel a fost recunoscută şi de Massimo Brambati. Într-o discuţie purtată pe un site de socializare cu o altă româncă, acesta susţine că a fost părăsit de manechin şi o invita pe partenera de dialog să îi facă o vizită. "M-a părăsit. Ne-am despărţit acum şase luni. Vrei să vii la mine la Milano? Prefer să nu vorbesc despre astfel de lucruri personale aici. Când vii la Milano?", sunt cuvintele lui Brambati, prin care confirma separarea de Menghia.

Familia Borcea, destrămată după 22 de ani de mariaj

În primăvara acestui an, Cristi Borcea a decis să pună punct unui mariaj de 22 de ani cu Mihaela, pentru a se căsători cu Alina, tânăra care i-a fost amantă mai bine de 8 ani. Finanţatorul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti a renunţat la familia pe care şi-a făcut-o la 20 de ani, la femeia care i-a dăruit trei copii, şi a plecat în America, alături de proaspăta sa soţie. În curând, Borcea va deveni tată pentru a patra oară.

"A fost cea mai grea decizie din viaţa mea", spunea afaceristul la ieşirea din Tribunalul Buftea, acolo unde s-a pronunţat divorţul pe 23 mai, în timp ce Mihaela Borcea, spunea: "Îi mulţumesc lui Cristi pentru cele trei bijuterii, cele trei diamante de acasă, copiii mei".

Cuplul Oana Zăvoranu-Pepe, distrus în câteva luni

Cine ar fi spus acum 1 an şi jumătate că Oana Zăvoranu va divorţa de Pepe? Cine ar fi crezut că cei doi parteneri care-şi strigau peste tot iubirea aveau să termine urându-se. Cine ar fi crezut că nebunia lor nu va dura mai mult de 7 ani? Iată că nimic nu este imposibil în această lume şi iată cum astăzi cei doi sunt ca şi doi străini. O performanţă, dacă stăm să ne gândim că până acum câteva luni nu făceau altceva decât să se acuze că au furat, au minţit, au înşelat, etc.

Amelia Antoniu, o proaspătă mamă divorţată

Solista Amelia Antoniu a intrat în atenţia presei în aprilie 2010 când a fost la un pas de moarte din cauza unei bacterii intraspitaliceşti pe care a contactat-o în urma unei intervenţii chirurgicale minore. Din fericire, criza a trecut şi Amelia Antoniu a reuşit să aducă pe lume o fetiţă la începutul acestui an care, însă, nu a reuşit să o apropie de soţul ei de care a hotărât să divorţeze. Inevitabilul s-a produs, ea devenind o femeie liberă din 29 septembrie 2011, iar el un tată care trebuie să plătească o pensie alimentară de 300 de lei pe lună.

Oana Mareş a renunţat la Augustin Viziru

O relaţie de 11 ani a fost oprită într-o clipă. Aşa arăta viaţa amoroasă a Oanei Mareş a lui Augustin Viziru în această vară când au decis să-şi spună Adio!. Zvonurile circulau de mai multă vreme şi au fost alimentate şi de momentul în care blonda a fost surprinsă de paparazzi în apartamentul lui Cosmin Natanticu, despre care la vremea respectivă s-a spus că i-ar fi fost amant. Iniţial, vestea separării lor a şocat pe toată lumea, însă atunci când ei au declarat că separarea în fapt s-a întâmplat cu ceva luni în urmă, toţi au înţeles că nu se mai poate face nimic pentru relaţia lor.