Vedete România: 5 cupluri trăsnite din România

18 Iulie 2011

Fie că nu-i vedea nimeni împreună, fie că de-a lungul timpului au făcut gesturi care au uimit sau oripilat opinia publică, fie că sunt simpatici pur şi simplu, avem astăzi 5 exemple de cupluri altfel din România. Aceşti oameni au demonstrat în nenumărate rânduri că atunci când vine vorba despre dragoste nimic nu este imposibil. Viorel Lis şi proaspăta lui soţie, Oana, Adriana şi Silviu Prigoană sau Israela şi Liviu sunt numai o parte dintre exemplele despre care vom discuta astăzi.

Adriana şi Silviu Prigoană, mai mult separaţi decât împreună

Cei doi au fost mereu în atenţia presei, în special datorită deselor lor despărţiri şi împăcări. Înainte de a veni pe lume primul lor copil, Maximus, niciodată nu ştiai dacă familia Prigoană este întregită au ba, pentru că cei doi au făcut drumuri mai dese la Starea Civilă, decât în concediu.

Oana şi Viorel Lis, cuplul de pomină al României

Povestea lor este incredibilă. S-au cunoscut când el era primar al Capitalei, un bărbat trecut de prima tinereţe, căsătorit, iar ea era o tinerică de 18 ani care voia să facă practică. S-au văzut, s-au plăcut şi de atunci sunt împreună, chiar dacă există o diferenţă de vârstă considerabilă între ei - 35 de ani. Chiar dacă nimeni nu dădea nicio şansă relaţiei, nici măcar ei, iată că după 12 ani cei doi şi-au pus pirostriile, pe 10 iulie.

Iurie Darie şi Anca Pandrea, doi actori "extrem" de îndrăzneţi

Mijlocul anului trecut ne-a oferit o surpriză de proporţii. Cuplul de actori Anca Pandrea şi Iurie Darie au acceptat să pozeze goi în intimitate. Scandalul iscat nu i-a afectat deloc pe cei doi, dovadă fiind următorul pictorial la fel de îndrăzneţ pe care l-a realizat actriţa, în octombrie, într-un salon de masaj.

Israela şi Liviu, când ea este mai mare cu 22 de ani

Au şocat pe toată lumea când şi-au făcut publică povestea de amor. Oamenii sunt obişnuiţi ca el să fie mai mare cu X ani, nu ca ea să fie o doamnă cu o vârstă venerabilă. Lovitura de graţie a venit atunci când au anunţat că se căsătoresc şi s-a şi realizat acest lucru. Ea, în rochie de mireasă albă, el un mire ţanţos îmbrăcat în crem. Singurul moment care le-a distrus fericirea a fost cel în care mireasa s-a accidentat la şold şi a ajuns la urgenţă.

Prinţesa Lia şi Prinţul Paul de România, părinţi la bătrâneţe

Cuplul cu sânge nobil a intrat de-a binelea în istoria... medicală a României. Lia Lambrino a devenit mamă la 56 de ani. Nici soţul ei nu este chiar la prima tinereţe, el având 61 de ani. Micuţul Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010 şi a fost botezat în rit ortodox. "Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil. Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit", declara emoţionat prinţul Paul.