Vedete România: 5 cupluri secrete

30 Noiembrie 2010
Ana Maria Ferentz, relaţie cu un miliardar, Copos aşteaptă un copil, iar Petru Mircea pare că se reface după tragedia prin care a trecut. Acestea sunt câteva exemple de persoane publice din România despre care s-a scris că trăiesc sau au trecut prin poveşti de dragoste secrete.

Ana Maria Ferentz la braţul lui Ţiriac Senior

Vedeta s-a afişat câteva luni bune la braţul magnatului. O cină la restaurant, o serie de fotografii gen paparazzi şi un Mercedez condus de Ana Maria, au dus toate la concluzia că cei doi trăiesc o poveste de dragoste. Mai mult decât atât, declaraţiile cântăreţei au lăsat să se înţeleagă asta: "Ţiriac m-a făcut să mă simt specială"

George Copos va deveni tătic

Finanţatorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, George Copos, trăieşte o poveste de dragoste, mai mult sau mai puţin la vedere, cu Elena Stoica, director la una dintre companiile pe care le deţine miliardarul. Iniţial, Elena Stoica a fost secretară, însă cu timpul a devenit nu numai amanta şefului cel mare, ci şi director. Acum mai are puţin şi îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al miliardarului din Grant.

Emilia Popescu "străină"... de Piersic

Joacă împreună în piesa de teatru "Străini în noapte" şi, îţi vine să crezi sau nu, au fost suspectaţi că există şi sentimente de dragoste adevărată între cei doi. La cât de iubăreţ este Florin Piersic nu ne-am mira, însă iată ce a declarat el: "Nu am avut nicio legătură cu Emilia Popescu. Ea îmi place ca parteneră de spectacol, dar atât. Probabil că am o legatură sentimentală cu ea, dar nimic mai mult.". Zvonurile despre relaţia celor doi au apărut chiar în perioada în care Emilia Popescu era în divorţ cu Ionuţ Ştefănescu, cel care i-a fost soţ timp de 15 ani

Petru Mircea şi blonda misterioasă

Nu trecuse mult timp de la decesul Mădălinei Manole şi Petru Mircea a fost surprins alături de o blondă misterioasă. Imediat s-au născut supoziţiile că aceasta ar fi amanta lui şi că toată suferinţa pe care o afişează este un teatru ieftin. "M-am săturat de atâtea mizerii... ca ea să fie considerată amanta mea secretă. Magda (Mădălina Manole, n.r.) a cunoscut-o pe Cătălina când ne-am mutat la Otopeni, după care mi-a prezentat-o şi mie. Fiind un om special (n.r. blonda) ne-am făcut-o prietenă de familie şi atât. Ea îmi este aproape în continuare. S-a scris de droguri, cred că doar pedofil nu am fost făcut. Femeia întâmplător arată bine, pentru că altfel poate nu era", a declarat Petru Mircea, explicând astfel prezenţa Cătălinei.

Corina Chiriac s-a iubit cu Ţăndărică

Este o poveste veche, întâmplată în tinereţe, dar care a ieşit la lumină cu puţin timp în urmă. "Am avut multe iubite, dar marea mea dragoste a fost Corina Chiriac", declara Ţăndărică acum o lună de zile. Afirmaţiile lui au fost completate şi de un... muncitor: "Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcând dragoste pe balcon", fapte confirmate chiar de toboşarul trupei Phoenix.