Vedete România: 5 bărbaţi călcaţi în picioare de femei în 2011

30 Decembrie 2011

Am asistat în anul care tocmai se încheie la scandaluri care până la urmă ne-au făcut să râdem, în loc să-i compătimim pe cei aflaţi în mijlocul lui. Cu aceste ocazii am aflat cam care este viaţa de miliardar sau de artist din România, viaţa din spatele scenei pe care, evident, toată lumea este numai un zâmbet. Chiar dacă, numai printre rânduri, ni s-au confirmat bănuielile vizavi de marea dragoste dintre Iri şi Moni, am aflat că Zăvo nu prea îl mai iubea pe Pepe de ceva timp, chiar dacă în exterior totul părea rupt dintr-un vis, iar mariajul lui Augustin Viziru a explodat când nimeni nu se aştepta.



Din toate ecuaţiile, cei care au ieşit cei mai şifonaţi au fost bărbaţii, chiar dacă, în multe dintre cazuri, ei au fost cei care le-au făcut vedete pe jumătăţile lor.

Pepe, înşelat de Oana Zăvoranu

La finalul anului trecut, chiar dacă între ei erau ceva conflicte, nimeni nu s-ar fi gândit că Oana Zăvoranu şi Pepe se vor despărţi. Ei bine, iată că imposibilul s-a petrecut şi, din păcate, a fost completat cu o serie de scandaluri şi injurii care au zdruncinat mondenul românesc, câteva luni bune. Motivul divorţului a fost adulterul comis de Querida, dat în fapt la TV, chiar de latin-lover. Ceea ce a urmat după toate dezvăluirile, cu sau fără perdea, făcute de Pepe, a întrecut orice limită a imaginabilului. "Înainte se dădea şmecher, că poate să mă îngroape în bani, că nu îi mai trebuie casa. Acum nu mai eşti şmecher, băi latino pulovărule, plângi după o canapea şi o plasmă primite de la mama? Ăsta e bărbat, mă?", l-a ironizat Querida pe Pepe. Aceasta fiind numai una dintre ocazii şi trebuie să recunoaştem că a fost una uşurică, pentru că altă dată nu s-a sfiit să-l facă homosexual, pârlit sau tiriplici.

Liviu Vârciu a dat din râs în plâns

Aşa cum singur declară: "Cine face ca mine ca mine să păţească", Liviu Vârciu a avut un alt an plin de... Adelina Pestriţu. Relaţia dintre ei pare ca o bucată de carne nici rece, nici caldă, nici crudă, nici arsă, întotdeauna undeva pe la mijloc. Declară peste tot că nu se mai iubesc, că sunt chiar duşmani şi pe urmă apare Liviu Vârciu şi declară că în perioada în care bruneta se recupera după operaţia suferită la nas, au mai avut câteva întâlniri romantico-sexuale. "Am făcut dragoste şi când Adelina era bandajată, am fost la ea acasă. Am pus-o aşa şi aşa, ne-am iubit. Eu o iubesc şi acum, dar e o dragoste care îmi face rău!", a declarat el, la Kanal D, într-un acces de sinceritate. Vrea sau nu să recunoască, Liviu Vârciu a fost "lucrat" ca la carte de fosta lui soţie. El a făcut-o vedetă, ea l-a făcut să plângă.

Irinel Columbeanu, desfiinţat de Monica Gabor

În cazul milionarului de la Izvorani, facerea de bine nu a fost chiar de bun augur. După a scos-o din tăvălugul nu tocmai ortodox în care trăia, după ce a transformat-o în doamna Columbeanu şi după ce i-a pus la dispoziţie palatul şi conturile, Irinel Columbeanu a fost târât de fosta lui soţie într-o mocirlă nedemnă de un bărbat trecut de a doua tinereţe şi cu un statut social invidiat până mai ieri. După multe drumuri pe la tribunal, conturi blocate, mobilă luată, Moni Gabor a găsit de cuviinţă să-i facă o scurtă caracterizare celui alături de care a crescut în ultimii 6 ani: "Toate motivele care m-au fascinat la el aveau să fie puse într-o oarecare umbră de caracterul său duplicitar şi de panoplia sa de frustrări bazate pe propria-i percepţie despre fizicul său despre aptitudinile sale sexuale ori bazate pe grandomanie ori teama de sărăcie. Toate acestea pe fondul unei depresii continue, tratate cu xanax şi alcool". Seria declaraţiilor continuă cu: "Toate aceste acuzaţii relative la comportamentul meu faţă de fetiţa mea Irina sunt neadevărate, sunt creaţii ale geniului malefic de la Izvorani şi ale colaboratorilor săi: avocaţi, psihologi, procurori. Voi demonstra fără putinţă de tăgadă falsitatea acestor acuzaţii precum şi adevărata relaţie dintre mine şi fiica mea".

Lucian Viziru a căutat şi a găsit

Fostul membru al trupei "Gaz pe foc" se află într-o serioasă pană de imagine. Încearcă să iasă în faţa publicului, dar nu prea poate. Inspirat, probabil, de noua modă a scandalurilor care, de cele mai multe ori fac bine la imagine, Lucian Viziru s-a gândit să o atace pe Tania Budi, femeia despre care s-a spus, la un moment dat, că i-ar fi fost iubită. Din păcate pentru el, felul în care a încercat să se promoveze i-a făcut mai mult rău decât bine, pentru că a ales calea nedemnă pentru un bărbat fatal aşa cum se consideră. Cei drept, nici fosta lui iubită nu l-a menajat, începând, la rându-i, un atac virulent, scuzabil până la urmă, pentru că în joc era clar imaginea ei. "Am un singur răspuns. Nu pot să ripostez decât cuiva de nivelul meu. Altfel iese circ, oricâtă dreptate aş avea. Iar educaţiei mele îi repugnă mozoleala din media. Cine mă cunoaşte, mă iubeşte şi mă respectă, ştie despre ce vorbesc. Vă pup!", afirmă blonda pe contul ei de Facebook.

Augustin Viziru, înşelat şi părăsit

Se pare că anul ce tocmai se încheie nu a fost unul bun pentru fraţii Viziru, din punctul de vedere al imaginii publice. Dacă Lucian s-a certat ca la uşa cortului cu Tania Budi, Augustin şi-a găsit soţia în casa amantului, se presupunea la vremea respectivă, şi câteva luni mai târziu au anunţat că divorţează. În aprilie 2011 a început decăderea cuplului Viziru-Mareş după ce presa a fost inundată cu fotografii care-l înfăţişau pe Viziru ăl' mic cum îşi scotea soţia din casa lui Cosmin Natanticu, despre care în primă fază s-a spus că este amantul blondei, iar mai apoi că este prietenul lor de familie. Imediat după incident, cei doi declarau sus şi tare că relaţia lor este perfectă, că nu sunt probleme între ei şi că totul merge ca pe roate. Roţile s-au spart, însă, două luni mai târziu când cei doi au recunoscut public că divorţează. "Da, divorţăm! În ultimul an am fost doar prieteni. În momentul în care doi oameni divorţează, se mută. Eu am făcut pasul ăsta. Nu stă nimeni în casa nimănui deoarece stăteam amândoi într-o casă închiriată!", declara atunci Oana Mareş, în emisiunea lui Dan Capatos. La puţin timp de la divorţ, Oana Mareş s-a afişat la braţul lui Dragoş Săbăreanu, bărbatul cu care plănuieşte chiar să se căsătorească, după cum anunţă presa de scandal.