Vedete România: 3 iubiţi care o cred nebună pe Oana Zăvoranu

20 August 2011

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Discursul său acid le-a atins pe multe dintre persoanele publice din România şi până de curând nimeni nu prea avea curajul să riposteze pentru că scandalul se amplifica şi mai tare. Iată, însă, că şi Zăvo îşi poate găsi naşi şi unii chiar foarte apropiaţi ei. Trei dintre foştii ei iubiţi au avut curajul să iasă la atac şi să spună, într-un fel sau altul, că Oana Zăvoranu nu este tocmai bine din punct de vedere psihic. Interesant este că toate aceste păreri ale iubiţilor au venit după ce chiar mama vedetei făcea un apel la apropiaţii Oanei, spunându-le acestora că fiica ei de 38 de ani pare a avea nişte probleme de sănătate.

Pepe despre Oana: "I-a luat Dumnezeu minţile"

După ce i-a ţinut piept cu tărie fostei sale soţii, după ce a demonstrat cu fapte că Oana Zăvoranu l-a înşelat cu Tudy, după ce i-a distrus reputaţia amantului soţiei lui, Pepe nu s-a putut abţine şi a făcut un comentariu acid la adresa Queridei, referitor la desele ei vizite la vrăjitoare: "I-a luat Dumnezeu minţile! Are prea mult timp liber, se plictiseşte acasă şi de aceea merge la vrăjitoare. Cred că vrea să-i dea şi ei cineva dreptate. Ştiu că obişnuia să-şi dea în cărţi, nu făcea vrăji. E posibil să încerce să desfacă farmecele pe care spune că i le-a făcut mama ei ca să o despartă de mine".

Mirco Maschio: "Personal, Oana Zavoranu nu-mi spune nimic ca femeie"

"M-am trezit cuplat, peste noapte, cu Oana Zăvoranu şi nu înţeleg de ce. Eu personal nu m-am întâlnit niciodată cu femeia aceasta şi nici nu ştiam exact cine este. Eu am fost recent în România şi am avut câteva întâlniri de afaceri la acel hotel din Piaţa Amzei, dar aici vin de obicei când am afaceri în România şi acest lucru se ştie". Această declaraţie a scos-o din minţi pe divă. Faptul că afaceristul italian, cu care ea a declarat că şi-a petrecut două nopţi, susţine că nu-i spune nimic numele ei a declaranşat o adevărată criză de isterie din partea temperamentalei Zăvo care l-a jignit pe italian cum a ştiut ea mai bine: "Mirco Maschio a însemnat doar o pereche de şosete schimbate, pe care apoi le-am aruncat. Nu avea nici o şansă să se vadă cu mine mai mult decât o dată pentru că este un bătrân, un plictisitor. Are mintea hărţuită, de aia nu se lipeşte niciuna de el. Cred că eu l-am părăsit cel mai repede dintre toate. Am dovezi zdrobitoare că era înnebunit după mine. Desfăşurătorul telefonic arată că mi-a dat sute de telefoane, iar eu doar unul. În plus, recepţionera şi angajaţii de la hotelul din Piaţa Amzei erau anesteziaţi de câte ori îi suna şi îi întreba dacă am venit. La fel ca Huidu, este un frustrat, un refuzat, care începe să bată câmpii. Dacă nu-şi cere public scuze pentru această minciună il distrug, nu o să mai calce în România. Şi-a dat cu firma rău în cap".

Mihai Măciucă nu vrea să aibă de-a face cu nebunii

Măciucă este cel mai nou bărbat cu care s-a afişat Zăvoranu, este cea mai nouă cucerire. Trecut iniţial drept un posibil client pentru vila din Andrei Mureşanu, el având ceva afaceri imobiliare, Măciucă a fost fotografiat din ce în ce mai des la braţul Queridei. A ţinut-o tot aşa până când au început să iasă la iveală aspecte picante din viaţa lui personală. Cum că, de fapt, nu ar avea CV-ul atât de gros pe cât pare sau că este foarte popular pe site-urile de gay. Pâna aici a fost, iar Măciucă a decis să se retragă din joc, nu înainte de a spune că preferă să stea departe de oamenii nebuni. În continuare, iată o discuţie între un reporter Cancan, deghizat în posibil cumpărător imobiliar, şi omul de afaceri: "M-a sunat şi Oana mai devreme, că vrea ea să închirieze apartamentul acesta. Când am văzut număr străin, m-am gândit că a pus pe cineva să mă sune. M-am săturat, nu mai vreau să am de-a face cu nebunii! Sper că mă înţelegeţi... Oana m-a sunat, cu o voce schimbată, şi mi-a zis că vrea să vizioneze apartamentul. I-am zis că nu-i închiriez ei casa şi i-am închis telefonul", a povestit Mihai Maciuca.